USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yerel Gazete Manşetleri

Yerel gazete manşetleri...

Yerel Gazete Manşetleri
06-07-2015 12:29
Google News
PUSULA

MHP HAZIR

MHP Gaziantep İl Başkanı Muhititn Taşdoğan, erken seçim olması halinde MHP’nin Gaziantep’teki oylarını yüzde yüz artıracağını ve birinci parti olacağını iddia etti. Taşdoğan, “Biz olabilecek 3 sonuca da hazırız. Koalisyon derlerse şartlarımız ortada, ana muhalefet olursak en iyisini yaparız. Seçim derlerseler milli iradeden korkmayız” dedi.

 

TELGRAF

ÇARESİZ KALINCA

Ağır engelli raporu bulunmasına rağmen, çaresiz kaldığı için çalışmak zorunda kalan 70 yaşındaki bir adam, yatağa mahkum 27 yaşında zihinsel engelli bir kız ve okumak isteyen üç çocuk. 5 aydır kirasını ödeyemedikleri gecekonduda yaşam mücadelesi veren Kankılıç ailesi tam bir dram yaşıyor. 

HAKİMİYET

AK SARAYDA ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

Halkların Demokratik Partisi Gaziantep Milletvekili Celal Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ak Sarayda bir araya geldi. Yaklaşık 1 saat süren görüşmeye ilişkin Celal Doğan gazetecilere detaylı açıklama yapmadı. Doğan, Erdoğanla görüşme talebinin kendisinden geldiğine dikkat çekti.

SABAH

’'KARKAMIŞLILAR TEDİRGİN: DEVLETİMİZ BİZİ DÜŞÜNÜYORSA SURİYE’YE GİRMEZ’'

Suriye ihtilafında Esad Yönetimine büyük destek veren Rusya’nın medyası, Karkamış’a muhabir göndererek, sınırdaki gerginliği dünya gündemine taşıdı.Türkiye’nin “tampon bölge oluşturmak için Karkamış’tan Cerablus’a gireceği” iddialarının bölge halkını tedirgin ettiğini savundu.

EKSPRES

SANCILI BEKLEYİŞ

Suriye’deki gelişmelerin ciddi anlamda sarstığı esnaf, bölgenin bir an önce normal hayatına dönmesini bekliyor. Kepenk kapatmaya direnen esnaf, Suriye krizi ile başlayan ekonomik imtihanı hasarsız atlamayı umut ediyor.

GÜNCEL

19 YAŞINDAYIZ

Gaziantep’in demokrasi platformu olan Güncel Gazetesi, 19. kuruluş yıldönümünün onurunu, bu uzun soluklu mücadelesine birlikte tanıklık ettiği okurları ve aziz Gaziantep kenti ile kutlamanın mutluluğunu yaşıyor…
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?