USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yerel Gazete Manşetleri

Pusula, Telgraf, Hakimiyet, Sabah, Referans, Ekspres, Güncel...

Yerel Gazete Manşetleri
22-06-2015 12:12
Google News
PUSULA

SICAK SAATLER

Köse’den İlçe başkanlarına “Ya istifa edin, ya da sizi görevden alayım.” CHP Gaziantep’te sıcak saatler yaşanıyor. İl Başkanı Sait Köse’nin, partinin yeniden hareketlenmesi için 9 ilçe başkanı ile bir araya geldi. Başkanlara “Ya istifa edin, ya da sizi görevden alayım” dedi.Köse, “Bazı ilçe yönetimlerimiz de eksiklikler var. Çoğunluk sağlanamıyor. Başkanlara bir fırsat doğdu. Güçlü bir kadro oluşturmak istiyorlarsa işte fırsat” dedi.

TELGRAF

STOK HAZIRLIĞI

Antepfıstığı’nda bu yıl ürünün bol olması ve toptan fiyatın düşüklüğü stokçuları harekete geçiriyor.Ortadoğu’daki karışıklık nedeniyle ihracatın da istenilen seviyede olmayacağını düşünen tüccarlar fıstığı stoklayıp ürünün az olacağı gelecek yıl yüksek fiyattan satmayı planlıyor.

HAKİMİYET

’ÖNCE HÜKÜMET’

7 Haziran seçimlerinin ardından Yüksek Seçim Kurulu(YSK) kesin seçim sonuçlarını açıkladı. Seçim sonuçlarını gazetemize değerlendiren vatandaşlar, “Vatandaşların oy vererek görevlendirdiği siyasi partilerin çekişmeleri bir yana bırakarak önce hükümeti kurması gerekiyor” diye konuştular.

SABAH

BÖLGEDE MEYDANA GELEBİLECEK İSTİKRARSIZLIĞIN ÖNÜNE GEÇTİNİZ

M Mülteciler Yüksek Komiseri Guterres,ziyaret nedeninin olabildiğince çok gürültü çıkarmak olduğunu ifade ederek, “Suriyeliler’e burada bu politika izlenmemiş olsaydı, cömert politika izlenmemiş olsaydı, bunun 
etkilerini bütün bölge üzerinde daha şiddetli halde görebilecektik. Türkiye’de yapılan yardımlar sayesinde, buraya kabul edilme sayesinde bölgede meydana gelebilecek çok daha büyük ölçekli bir istikrarsızlığın önüne geçilmiş oldu ve böyle bir istikrarsızlık da bir siyasi çözüme kavuşulmasını tamamen ümitsiz hale getirirdi” diye açıklama yaptı.Fatma Şahin ise, ziyaretlerin ardından herhengi bir gelişme yaşanmamasından şikayet etti.

EKSPRES

SAYILARI DAHA DA ARTTI

Sokakta çalışan ve dilenen çocukların sayısı Ramazan ayının gelmesi ile birlikte daha da arttı. Alınan önlemlere rağmen, çocukları sokaklardan uzak tutmak mümkün olmuyor. Özellikle Suriyeli çocuklar şehrin merkezinde Valilik yanında bile mendil satıp, dileniyorlar.

GÜNCEL

CEZAEVİNDE 200 SURİYELİ

Gaziantep’te, işledikleri çeşitli suçlardan dolayı cezaevine konulan Suriyelilerin sayısı 200’ü aştı. E Tipi Cezaevi’nde Suriyelilerin kaldığı koğuş sayısı 6 oldu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?