USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Yeni nesil medya dijital medya

Pusholder isimli haber portalının sahibi olan genç girişimci Sercan Kılıç, gazete satışlarındaki gerilemenin nedenini dijital medyaya bağladı.

Yeni nesil medya dijital medya
17-12-2020 23:31
Google News

Yeni nesil medya için açıklamada bulunan Sercan Kılıç; “Yeni nesil medya, dijital medyadır. Artık herkesin elinde bir akıllı telefon var ve internette sörf yapabiliyor. Bu sayede gündeme ilişkin haberlere daha kısa sürede ve istediği yerden ulaşabiliyor. Gazete alıp okuyan kişilerin yaş ortalamalarına baktığımızda genelde 50 üstü olduğunu görüyoruz. İşte tam da bu yüzden yeni neslin haber alma kaynağı artık internetteki haber portallarıdır.” diyerek iddiasını destekledi ve bunu ispatlayacak verileri alabileceği bir haber portalına da sahip olduğunu belirtti.

Artık gündem takibinin dijital ortamdan yapıldığını ifadelerine ekleyen genç girişimci aynı zamanda krizi fırsata çevirmeyi başarabilen vizyoner bir iş insanı. “Covid-19 salgın söylentileri çıkmaya başladığında bazı kısıtlamaların geleceğini öngördük. O zamana kadar altyapı çalışmalarına başladığımız Pusholder isimli haber portalının çalışmalarını hızlandırdık ve Ocak 2020' de yayın hayatımıza başladık. Kısa zamanda büyük bir ivme kat ederek bugünkü takipçi ve okur sayısına ulaşmayı başarabilmiştir.” Şeklinde dijital medya işine nasıl girdiği ile ilgili ifadelerinde de krizde nasıl bir fırsat gördüğünün açıklamasını da yapmaktadır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?