USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Yeni bir skandal

Son günlerde adı sıkça skandallarla anılmaya başlanan Gaziantepspor’da yeni bir skandal daha patlak verdi. Eski As Başkan Mustafa Kızıl’ın Gaziantepsporlu futbolcu Şenol Can’ı tehdit ettiği ortaya çıktı.

Yeni bir skandal
13-09-2017 14:59
Google News
Şenol Can, 2017 yılının Ocak ayında Mustafa Kızıl’a 3 gün içerisinde ödenmek şartıyla 800 bin TL borç para verdi. 9 aydır parasının alamayan Şenol Can, bu süre zarfında Kızıl’dan defalarca tehdit ve hakaret aldı. “Başıma ne olay gelirse Mustafa Kızıl sorumludur” diyen Şenol Kızıl hakkında suç duyurusunda bulundu.

 

27 yıl aradan sonra küme düşen ve son günlerde kötü günler geçiren Gaziantepspor’da her geçen gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Gaziantepspor’la 31 Mayıs 2018 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Şenol Can kulübün eski yöneticilerinden ve eski başkan İbrahim Kızıl’ın kardeşi Mustafa Kızıl hakkında suç duyurusunda bulundu.

 

800 BİN TL BORÇ ALDI

 

Edinilen bilgiye göre, 2017 yılının Ocak ayında Gaziantepspor As Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Kızıl, transfer yasağına takılmamak için futbolcu Şenol Can’dan 800 bin TL borç para aldı. Şenol Can’a parayı 3 gün içerisinde vereceğine dair söz veren Kızıl bu sözünde durmadı. Aradan 9 ay geçmesine rağmen Kızıl’dan parasını isteyen Şenol Can’ın bu isteği Kızıl tarafından defalarca reddedildi.

 

HAKARET VE TEHDİT ETTİ

 

En son Adana Demirspor deplasmanından sonra Mustafa Kızıl’ı bir daha arayarak parasını isteyen Şenol Can, bu defa Kızıl’ın hakaret ve korkunç tehditlerine maruz kaldı. Kızıl’ın tehditlerinden ciddi bir şekilde etkilenen Şenol Can soluğu polis merkezinde aldı. Kızıl tehditlerinden sonra ifade veren deneyimli futbolcu Can, can güvenliğinden endişe ettiğini söyledi.

 

İŞTE ŞENOL CAN’IN İFADESİ

 

İfadesinde Gaziantepspor’da 7 yıldan bu yana top koşturan deneyimli futbolcu Şenol Can polis merkezine verdiği ifadesinde şu ifadelere yer verdi: “Ben Gaziantep Spor Kulübünde 7 yıldır Futbol oynarım. Geçen yıl Gaziantep Spor kulübü AS başkanı Mustafa Kızıl’a Celal Doğan tesislerinde 2017 yılı Ocak ayında elden 800.000 (sekizyüz bin) TL borç para verdim. Bana üç gün içerisinde paramı vereceğini söylemiş idi. 9 ay geçti halen vermedi paramı istediğimde sürekli bana küfür edip paramı vermeyeceğini söylemektedir. En son 08.09.2017 günü saat 23. 30 sıralarında telefonum ile Mustafa Kızıl’ın kullandığı telefonunu aradım paramı istedim bana "Senin ananı avradını sinkaf ederim paranı vermiyorum git kime şikayet edersen et seninle hesaplaşacağız, sana göstereceğim" diye hakarette ve tehditte bulundu. Bende o tarihten sonra il dışına maça gittim bu nedenle müracaata gelemedim. Bugün geldim benim can güvenliğim yoktur. Başıma ne olay gelirse Mustafa Kızıl sorumludur. Çağrı üzerine koruma istiyorum beni tehdit eden Mustafa Kızıl hakkından davacı ve şikayetçiyim.”

gazianteppusula
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?