USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

YAZIK ETTİLER

Gaziantep’e yıllarını vermiş spor adamları, Gaziantepspor’un kümeye düşmesinden dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi.

YAZIK ETTİLER
09-06-2017 11:00
Google News
Spor adamlarının ortak görüşü kulübün kötü yönetilmesi ve şehirle barışık olmayışı oldu. Süper lige çıkmanın zor olduğunu belirten spor adamlarının hepsi de ayrı ayrı görüşlerini dile getirdi.

CİGERİMİZİ KOPARTTILAR

Hasan Çalışıcı (GAZİSPOR ESKİ KULÜP BAŞKANI)

Gaziantepspor’un kümeye düşmesiyle birlikte ciğerimizi kopartıp aldılar. Yapanların ellerine sağlık diyemeyeceğim. Yapan ettiğinden kalsın. Kulüpte 900 Suruçlu üye var onlar benim başımın tacıdır ama 8 kişi de Gaziantepli üye kaldık. Bunlardan bir tanesi de benim, hepsini sildiler. Gaziantepspor bir markaydı, bu şehrin vazgeçilmeziydi. Uzun lafa gerek yok birlik ve beraberlik içinde bu takımı nasıl yeniden ayağa kaldırırız ona bakmalıyız. Geçmişin muhasebesinin geleceğe faydası olmaz.

BEKLENEN SONUÇTU

Ekrem Sakıcı (SAKICI İNŞAAT ŞENYURTSPOR ONURSAL BAŞKANI)

Beklenen bir sonuç, şehirle bütünleşmeyen ve barışık olmayan hiçbir takımın başarısı söz konusu olamaz. Başarı için yönetim, teknik heyet, futbolcu ve taraftar için birliktelik gerek. Bunlardan birinin arasında kopukluk olunca da beklenen sonuç gerçekleşti.

ŞEHRİN VEBALİNİ ALDILAR

Bahri Özbulan (GAZİSPOR ESKİ YÖNETİCİSİ)

Gaziantepspor yıllardır kötü yönetilmenin faturasını bu sezon çok ağır ödedi. Bu yönetim hiçbir zaman için şehir ile bütünlük sağlayamadı, halkın takımını halktan kopardı araya büyük soğukluk girdi ve ne yazık ki olmaması gereken oldu Gaziantepspor’u özene bezene kümeye düşürdüler. Bu şehir adına büyük bir vebaldir artık bunun altından nasıl kalkarlar bilemiyorum ama bildiğim bir gerçek var ki Gaziantepspor bu şehri yönetenlere teslim edilmeli ve düştüğü yerden kaldırılmalıdır. Üzüntümüz tarif edilemez, bunu yaşayan bilir ama Gaziantepspor mevcut yönetimden arındırılıp yerine yeni bir ekip gelerek şehirle bütünlük içinde yeniden ait olduğu yere taşımalıdır.

ÇOK ÜZÜCÜ BİR OLAY

Nurettin Özkaya (BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR ESKİ KULÜP BAŞKANI)

Gaziantepspor’un bu duruma gelmesi tabi ki çok büyük üzücü bir olay, marka şehrin marka takımı 27 yıl aradan sonra kümeye düştü. Benim hayat felsefemde keşke olmaz bundan sonra ne yapabiliriz, hatalardan hangi dersleri çıkartabiliriz, nasıl daha başarılı olabiliriz, nasıl daha yapılanabiliriz. Bu şehir büyük ve sanayi şehridir. Bu şehrin süper ligde bir takımı olmalı. Tabi bunun herkese faydası var bu inanç doğrultusunda Gaziantepspor’un Gaziantep adı altında bir takımın yeniden süper ligde olacağına ben inanıyorum iyi bir yapılanmayla olacağına inanıyorum. Bu yüzden her kesimin, spor adamlarının taşın altına tabiri caizse Gaziantepspor’u Gaziantep’in takımı olarak bunun adı ne olursa olsun yeniden süper ligde bulundurmamız gerekiyor.

HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİYORDUK

Halil Uğur (AKP ŞEHİTKAMİL İLÇE BAŞKANI)

Gaziantepspor’a siyasiler, bürokratlar, valimiz başta olmak üzere belediye başkanlarımız ve milletvekillerimiz 3 yıldan bu yana her türlü desteğimizi veriyorduk. Bu yıl da her türlü destek verildi ama maalesef sporcularda elinden geleni yaptılar. Böyle bir sonuç oldu üzüldük ama keşke olmasaydı. Dört büyüklerden sonra küme düşmeyen tek takım Gaziantepspor’du ama umutluyuz tekrar yeniden süper lige döneceğiz. Şu anda yönetim anlayışında ki sıkıntılardan dolayı spor camiasıyla, halkla umarız kısa süre içerisinde oturulur istişare edilir. Bu sorunlarda çözülür, Gaziantepspor bugün Gaziantep deyince akla gelen ilk markalardan biridir yine hak ettiği değeri ve hak ettiği yere gelecektir.

TEKRAR DÖNECEĞİNE İNANIYORUM

Cuma Güzel (ŞAHİNBEY BELEDİYESPOR KULÜP BAŞKANI)

Gaziantepspor’un yıllar sonra kümeye düşmesi hepimizi huzursuz etti ama İnşallah kendini en kısa sürede toparlayacak ve layık olduğu yere geleceğinden hiç şüphem yok bunun içinde Gaziantepli futbol severlere büyük iş düşüyor. Onlarda destek verirse yeniden layık olduğu süper lige döneceğine hiç şüphem yoktur.

ŞEHİR AÇISINDAN KÖTÜ OLDU

Cuma Reyhan (ESKİ ASKF BAŞKANI)

Gaziantepspor’un kümeye düşmesiyle büyük bir üzüntü içerinde olduk tabi böyle olmaması gerekiyordu. Aslında 27 yıl sonra düşmesi gerçekten çok kötü bir şey Gaziantep şehri açısından da çok kötü. Özellikle bu sene Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile ilgili önemli projeler var ama  Gaziantepspor başkadır. Her iki takımada başarılar. İki takımında çıkmasını istiyoruz. Biz her türlü yanlarındayız. 

gaziantep27.net
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?