USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

YAZAR MISIN HOCA MISIN ?

Zor günler geçiren Gaziantepspor’u düzlüğe çıkarması için takımın başına getirilen Oktay Derelioğlu’nun 7-0 mağlup olunan Ümraniyespor maçının ardından ulusal bir gazetede köşe yazarlığına devam etmesi Gaziantepsporlu taraftarları çileden çıkardı.

YAZAR MISIN HOCA MISIN ?
25-01-2018 10:49
Google News
Zor günler geçiren Gaziantepspor’u düzlüğe çıkarması için takımın başına getirilen Oktay Derelioğlu’nun 7-0 mağlup olunan Ümraniyespor maçının ardından ulusal bir gazetede köşe yazarlığına devam etmesi Gaziantepsporlu taraftarları çileden çıkardı.  Kırmızı-Siyahlı taraftarlar Oktay Derelioğlu’na “Tüm konsantrasyonunu takıma vererek bizi düzlüğe çıkarmasını beklediğimiz Derelioğlu, Süper Lig maçlarını yorumluyor. Hocam bir karar verin hoca mısınız? Köşe yazarı mısınız?” şeklinde yorumlarda bulundu.

 

Tarihinin en zor günlerini geçiren Gaziantepspor’da Teknik Direktör Oktay Derelioğlu’nun halen köşe yazarlığı yapması Gaziantepsporlu taraftarların yoğun tepkisine neden oldu. Sosyal medya üzerinden Derelioğlu’na sert tepkide bulunan Kırmızı-Siyahlı taraftarlar Oktay Derelioğlu’ndan ya hocalık yapmasını yada köşe yazarlığını bırakmasını istedi.

 

Pazar günü deplasmanda Ümraniyespor’a tarihinin en farklı mağlubiyetlerinden birini alarak mağlup olan Gaziantepspor’da Oktay Derelioğlu’nun aynı gün oynanan Beşiktaş-Antalyaspor maçı hakkında köşe yazması taraftarlar tarafından “Tüm konsantrasyonunu takıma vererek bizi düzlüğe çıkarmasını beklediğimiz Derelioğlu, Süper Lig maçlarını yorumluyor. Hocam bir karar verin hoca mısınız? Köşe yazarı mısınız?” şeklinde yorumları da beraberinde getirdi.

 

Gaziantepspor ile 12 Ocak’ta resmi sözleşme imzalayan Oktay Derelioğlu’nun, o tarihten beri 5 köşe daha yazdığı öğrenildi. Öte yandan Oktay Derelioğlu’nun köşe yazmaya devam ettiği konusunda Kırmızı-Siyahlı yönetimin bilgisinin olduğu öğrenildi. Yönetimin, Derelioğlu’ndan takımın performansını etkilemeyeceği sözünü aldığı da gelen bilgiler arasında.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?