USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Yarıştan kopmak yok!

Spor Toto 1’inci Lig’de play-off içinde yer alan Gazişehir Gaziantep kümede kalma umutlarını mucizelere bırakan Grandmedical Manisaspor’a konuk olacak.

Yarıştan kopmak yok!
17-03-2018 09:25
Google News
Kırmızı siyahlılar 3 puan alarak seriyi sürdürmek istiyor. Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Tugay Kaan Numanoğlu’nun düdük çalacağı maç saat 15.30’da başlayacak.

 

Son hazırlıklarını Manisa’da yapan Gazişehir Gaziantep, konakladığı otelde kampa girdi. Teknik direktör Erkan Sözeri, ilk ikiye girmek için yakaladıkları çıkışı, seri galibiyetlerle devam ettirmeleri gerektiğini söyledi. Sözeri, ligin ikinci yarısında iyi bir performans ortaya koyduklarını ve üst sıralar için iddialarını gösterdiklerini ifade etti. Üst sıralardaki çekişmeler nedeniyle sıkıntılı olduklarını ifade eden Sözeri, her hafta yapacakları maça özel hazırlandıklarını vurguladı.

 

En az hata yapan kazanır…

 

Maç maç düşünüp lig sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini aktaran Sözeri, "İlk ikiye girmek için yakaladığımız çıkışı, seri galibiyetlerle devam ettirmeliyiz. Bu yüzden hep daha çok çalışıp eksikliklerimizi ve yanlışlarımızı en asgari düzeye indirmeliyiz." dedi.

 

Sözeri, ligin 28. haftasında deplasmanda yapacakları Grandmedical Manisaspor maçının önemine işaret ederek, "Rakibimiz de en az bizim kadar galibiyeti arzulayacaktır. Biz üst sıraları kovalarken, Manisa ekibi de adeta kurtuluş mücadelesi veriyor. O yüzden iki takımın da galibiyet için çaba göstereceği seyir keyfi yüksek bir maç olacaktır. Rakibimiz puan sıralamasında iyi olmasa da güçlü ve iyi bir ekip. Rakibimize saygı duyarken oyun prensibinden ve anlayışımızdan taviz vermemeliyiz. Yapacağımız en küçük hata hesaplarımızı alt üst edebilir. O yüzden ciddiyeti bozmadan yola devam etmeye çalışacağız" dedi.

 

Ligde 44 puanla 5. sırada bulunan Gazişehir Gaziantep, oynadığı son iki maçta Ümraniyespor’u 2-0, Tetiş Yapı Elazığspor’u ise 2-1 mağlup etmişti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?