USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Yarım kalan işi tamamlayacağım

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan devre arasında Keçiörengücü’ne kiralık olarak gönderilen Yasin Palaz, sezonun sona ermesiyle birlikte yeniden takımına döndü. Tecrübeli sağ bek, teknik direktör Hüseyin Kalpar’ın yeni sezonda takımda görev vermesi halinde yarım kalan işini tamamlamak istediğini söyledi.

Yarım kalan işi tamamlayacağım
07-06-2017 15:56
Google News
Mavi-Beyazlıların tecrübeli sağ beki Yasin Palaz, yeni sezonun başlamasını iple çekiyor. Geçen sezonun devre arasında teknik direktör Metin Diyadin’in kadroda düşünmek istememesi üzerine 2. Lig ekiplerinden Keçiörengücü’ne kiralık olarak gönderilen Yasin Palaz, sezonun sona ermesiyle birlikte yeniden eski takımına döndü. Tecrübeli futbolcu, daha önce Alanyaspor’da birlikte çalıştığı teknik direktör Hüseyin Kalpar’ın yeni sezonda görev vermesi halinde takıma faydalı olacağını ve yarım kalan işi tamamlayacağını söyledi.

’"

Yasin, şöyle devam etti: “Ben Allah’ın adaletine sonsuz güvenen birisiyim. Buradan haksız yere gönderildiğimi düşünüyorum. Yine de giderken hep hakkıma hayırlısını diledim. Yeniden döndüğüm için çok mutluyum. Geçmiş geçmişte kaldı. Şimdi geleceğe bakmak lazım. Burada yarım kalmış bir işim var, onu tamamlayacağım. Hüseyin hocamla Alanyaspor’da birlikte çalışmıştık. Takımı final oynatıp şampiyon yaptık ve Süper Lige çıkarmıştık. Kader bizi 2 yl sonra tekrar biraraya getirdi. Hocam yeni sezonda görev verirse takıma faydalı olmak için elimden gelen gayreti göstreceğim. Çünkü burada yarım kalan bir işim var.” MUSA BAŞ

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?