USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Vitor Pereira: 'Şu periyotta önemli olan 3 puanı almak'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, aldıkları galibiyetle ilgili, ”Bir ahir maçta da iri ortak kadro ruhu sergileyeceğiz. Sahada şu periyotta bizim düşüncesince önemli olan nesne 3 puan almak” niteleyerek konuştu.

Vitor Pereira: 'Şu periyotta önemli olan 3 puanı almak'
24-09-2021 00:06
Google News

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe evinde GZT Giresunspor'u 2-1 aşınmış etti. Müsabakanın arkası sıra matbuat toplantısında açıklamalarda mevcut Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, hakkıyla kendileri düşüncesince emekli müşterek karşılaşma bulunduğunu tabir ederek, ”Sık karşılaşma oynadığımız periyottayız. Avrupa maçı oynadık, ligde müşterek el birliği müşterek bozgun aldık. Bu vaziyeti yöneltmek bedava değildi. Kazanmamız müstelzim maçtı. Maçta 1-0 öne geçtik, rakip ceza atışı kazandı. 2-0 yaptık ve 3-0'ı yakalayacak şanslar vardı lakin 2-1 olunca kontrolü kaybettik. Oyuncular skoru esirgeme içgüdüsü yaşadı. İçinde bulunduğumuz halde sahada demonstrasyon teşhir etmek namına adet edinmeyi yansıtıyoruz. Sakatlık canlı oyuncuların dönmesini bekliyoruz. Onlar döndüğünde hâlâ müşterek tomar ek gün olacak ve yer değiştirme yapabileceğiz. Benim düşüncesince önemli olan bilinçlilik takımın gösterdiği emanet ve sonuçtu” dedi.

Geçtiğimiz hafta oynanan Başakşehir maçında Beşiktaş'ın Antalyaspor karşısında almış olduğu yengi düşüncesince ‘şans' kelimesi kullanımı ile ilişik soruya yanıt verici Pereira, ”O maçı izledim. O maçta Beşiktaş 2-0 geriye düşmüştü, maçı yöneltmek düşüncesince çalıştılar. Ben maçın içerisindeki ilenç anlarını kastettim kısmet için. O anlarda ihtiyacınız vardır. Takımın performansının hakkını hasretmek isterim. Oyuncuların performansına orada değinmemiştim” ifadelerini kullandı.

”Taraftar 12. oyuncu”

Deneyimli uygulayım direktör, taraftarın önemine de özen çekerek, "Evimizde herhangi müşterek devir sahada 12 insan oluyor. Bu çelim bizim düşüncesince baş döndürücü önemli. Rakipler düşüncesince kızgın atmosferler oluyor. Bize baş döndürücü asistan oluyorlar. Taraftarın desteğine ihtiyacımız mevcut onlar 12 aktör ve onlar hayalî müşterek lehtar topluluğu” niteleyerek konuştu.

”Takımımızda fire olan bilinçlilik bitiricilik”

Fenerbahçe'nin skoru alma noktasına yer veren Portekizli uygulayım adam, ”Daha müşterek tomar dinlenmemiz gerekiyor bitiricilik durumlarını aşmamız için. Bizim takımımızda fire olan bu. Çok müşterek tomar karşılaşma oynuyoruz ve çelimsiz süremiz olmaktadır seyahatler ve sakatlıklar var. Sakat olan oyuncular döndüğünde fiziki namına hâlâ dobra müşterek durum olacak. Sahada hâlâ dobra dinlenmiş olan oyuncular hâlâ dobra değişmeyen verecek. Bitiricilik düzentileme imkanımız yok, zira o az müddette toparlanma ve istirahat antrenmanları yapıyoruz” dedi.

”Bu tempoya uyarlama gerekiyor”

Frankfurt maçındaki gösterdikleri performansın bitmeme etmediği anlamında sorulan soruya yanıt verici Pereira, ”Orada oynadığımız karşılaşma baş döndürücü dip güzeşte ve fiziki açıdan durum müstelzim maçtı. O maçın yorgunluğunu şiş müşterek balona benzetebiliriz. O maçtan sonradan o mavra söndü. Ben istiyorum ki herhangi müşterek devir anca erke gösterelim. Ama bunu muktedir ballanmak düşüncesince kadronuzda halis muhlis oyuncuların oynamaya amelî olması ve dobra toparlanmaları lazım. Adaptasyon gerekiyor bu tempoya. Biz hem şu anda Avrupa Ligi'nde oynuyoruz ve Süper Lig'de yarışıyoruz. Buna uymak gerekiyor. Adapte olduktan sonradan o çelimli performansı göstereceğiz” halinde konuştu.

”Şu periyotta önemli olan 3 puanı almak”

Hem UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'de oynamalarına yer veren Vitor Pereira, ”Problem şu ki Almanya'da oynadığımız karşılaşma dip güzeşte ve alaka toplaşımı müstelzim maçtı. O maçtan sonradan toparlayamadık. Çok er döndük ve yolculuk ettik. Sivas müsabakasını kazanamadık lakin maçı domine ettik. O maçtan sonradan yeteri denli toparlamadık lakin performansımız aşağıya akla yatkın gitti. Yüksek ritmik baskılı oynayan müşterek kol namına kuşkulanmak düşüncesince tam derecede dinlenemedik. Bu hoppadak bizlere değil bir çok aşırı takıma oluyor. Avrupa'daki takımlara da bakarsanız oynadıkları Avrupa maçlarından sonradan bu janr müşkülat yaşıyorlar. Bizde ligdeki rakiplerimizden hâlâ az istirahat süremiz oluyor. Bir ahir maçta da şişman müşterek kol ruhu sergileyeceğiz. Sahada şu periyotta bizim düşüncesince önemli olan bilinçlilik 3 puan almak” ifadelerini kullandı.

”Biz de puan kaybedebiliriz”

Şampiyonluk önünde rakiplerin puan kaybetmesine yer veren Pereira, ”Ben rakiplerimizde puan kaybedecek dediğimde geleceği görmedim billur müşterek kürem yok. Tecrübeme isnaden konuşuyorum. Şunu biliyorum ki Türkiye'de gerçekte halis muhlis ekipler bökelik düşüncesince yarışan takımlara maslahat üretiyorlar. Türkiye'deki herhangi müşterek takımın baş döndürücü tez aktörleri var. Çok birinci sınıf Türk ve ecnebi aktörleri var. Bu kütle bedava değil. Taktiksel açıdan az buçuk nitelik fire kalabiliyor, devir hin lakin herhangi müşterek kol anbean kaybedebiliyor. Yorgun olduğunda kol kaybedebiliriz. Biz de puan kaybedebiliriz. Bu yarışta Trabzon az buçuk hâlâ avantajlı Avrupa'da bulunmadığı için. Biz de, gayrı ekipler da gününde bulunmadığı devir herhangi müşterek devir herhangi müşterek karşılaşma puan kaybedebilir” dedi.

Ozan Buğra Koşar

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?