USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Vincenzo Montella: 'Beşiktaş maçındaki vakaları çok takip etmedim, okumadım'

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Beşiktaş maçından sonraları yaşanmış olan olayların medyadaki yansımasını takip etmediğini, birlikte ahir pik odaklandığını belirterek, “O maç sonlanmış oldu başka pik hazırlanıyoruz. Şu anda

Vincenzo Montella: 'Beşiktaş maçındaki vakaları çok takip etmedim, okumadım'
23-09-2021 20:31
Google News

Ligin 6. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile 3-3 berabere küsurat Adana Demirspor, ligin 7. haftasında evinde başına gelebilecek Gaziantep FK maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

İtalyan fen yönetmen Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleşen egzersiz istinas halleriyle başladı. Daha muahharen 5'e 2 ferde selp küf ve işletme çalışmasıyla bitmeme fail çalışmak taktik çalışmayla sona erdi.

“Hiçbir devir disiplinimizden vazgeçmedik”

Antrenman önceleri gazetecilere mütekellim Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Beşiktaş maçındaki arka dönüşü beklediğini söyleyerek, “Ben hakeza ortak sırt devir hazırlamaya inanıyordum gerçekten. İlk maçın tersine 2-0'lık skorda da 3-0'lık skorda da çok güçlü duruyorduk sahada. Hiçbir devir disiplinimizden vazgeçmedik. Bu arka dönüşün futbolcularda reaksiyonunu göreceğine inanıyordum. Gördüğümüz düşüncesince de çok mutluyum” sanarak konuştu.

“Takım ve oyuncular gelişiyor”

Takımın rastgele güzeşte güneş geliştiğini kaydeden Montella, “Takım şu anda gelişmekte. Oyuncularda şu anda gelişmekte. Zaten kılıç buraya bunun düşüncesince geldik, herkesi geliştirip ekibi öne çıkartmak istiyoruz. Amacımız bu. Çok çok da çalışmamız müstelzim detaylar var. Bunları da yapacağız. Özellikle de önce maçtan muahharen da gelişmelere başladık. Bir müddet veremiyorum. Bu gelişmeler bitmeme ettikçe grup güzel gider. Elimizden mevrut rastgele şeyi yapıyoruz. Bütün futbolcuları geliştirmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Her maçın hikayesi farklı”

Beşiktaş maçındaki hile üzerine mütekellim İtalyan fen direktör, henüz muahharen şunları söyledi:
“Aslında baktığınız da maç ayrımsız maç, proses ayrımsız süreç. İlk nısıf da ikinci nısıf da ayrımsız oynadık. İlk nısıf da pozisyonlarımız da vardı ancak bitiremedik, akıbet pası veremedik. İkinci nısıf da önce nısıf yapamadıklarımızı yaptık. Her maçın hikayesi farklı. Britt Assombalonga oynadığı süreçte çok güzel başarım gösterdi. Mario Balotelli de çok güzel başarım gösterdi. Gelecek günlerde de kafamızda ortak şeyler oluşacak ve pik çıkacağımız kadroyu belirleyeceğiz. En önemlisi maçta muahharen oyuna giren oyuncularımızda yardım verdi.”

“Takip etmedim, okumadım”

Beşiktaş maçından muahharen yaşanmış olan olayların basında yansımasını takip etmediğini aktaran Vincenzo Montella, “Açıkçası ego çok takip etmedim, okumadım. Kafam elden ortak dahaki rakibe mütekâsif şekilde. Bunu da futbolcular anlamalı. O maç sonlanmış oldu öteki pik hazırlanıyoruz. Şu anda aracısız ortak dahaki pik konsantreyim. Çok düzenli ve kompakt ortak takıma dirlik oynayacağımız düşüncesince çok güzel ortak Adana Demirspor sahaya çıkmalı. Kolay ortak maç olmayacak” dedi.

Gökhan İnler ve Belhanda'nın pik müheyya olması düşüncesince çalışıldığını da vurgulayan Montella, Adana kebabını da çok sevdiğini, bu tün ezanı gine kavrulmuş yiyeceğini söyledi.

Umutcan İşledici - Elif Ayşenur Bay

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?