USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Vekillerin 2021 görüşleri

Gaziantep Milletvekilleri 2021 yılı ile ilgili olarak görüşlerini açıklayarak şunları söylediler:

 Vekillerin 2021 görüşleri
29-12-2020 21:45
30-12-2020 02:58
Google News

Ak Parti Milletvekili Ali Şahin: 2021 Yılının Gazi şehrimize hayırlı olmasını dilerim. Gazi şehrimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın şimdiden yeni yıllarını sizlerin aracılığınızla kutlamak istiyorum. Koronasız bir yıl olması dileğiyle. Gazişehirli olmak, Gaziantep'li olmak bir ayrıcalıktır. 500 bin Suriyeli vatandaşımıza istihdam sağlıyoruz ve onlara misafirperverliğimizi gösteriyoruz. Gaziantep şehri yalnız Gaziantep'linin ikamet ettiği bir şehir değil, Şanlıurfalısıyla, Diyarbakırlısıyla, Vanlısıyla beraber ikamet ettiğimiz bir ildir ve bu şehrin özelliklerini bu insanlarla birlikte paylaşıyoruz. Bu da bizler için bir gurur ve onur kaynağıdır. 2021 yılının kovidsiz, ekonomisi düzelmiş, esnafı rahat nefes almış, sanayisinde önemli adımlar atılarak sağlıkta daha iyi reformlar yaparak 2021 yılının hayırlı olmasını diliyorum.
Ak Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan: 2020 Yılı çok farklı bir yıl oldu. Hem Türkiye, hem de dünyada farklı bir yıl oldu. Özellikle 2020 yılında hasretini çektiğimiz Karadağ Azeri milletine yani Türk kardeşlerimize geçmesi son derece mutlu etti. Bu bir zaferdir. Bilim ve teknolojide önemli ilerlemeler kaydettik. PKK, IŞID büyük darbeler aldı. Irak, Libya, İsrail ve bizlere kötülük düşünen ülkeler bizim büyüklüğümüzü öğrenmiş oldu. 2020 yılında Gaziantep Futbol Kulübü'nün büyük başarılara imza atacağını gösterdi. 2021 yılında da Avrupa kapıları Gaziantep Futbol Kulübü'ne açılacaktır.
Bununla beraber Türkiye 140 ülkeye malzeme yardımı etti. Kimse kendilerine yardım elini uzatmazken bizim Cumhurbaşkanımız siz sakin olun, sizing ihtiyaçlarınızı biz karşılayacağız dedi. 2020 yılında tüm dünya ülkeleri batarken Türkiye ihracatta kalkınma noktasına geçmiştir. 166 Milyar Dolar ekonomiye katkı sağlanmıştır. Dünyanın dengelerine bakarsak dünya için kötü geçmiştir ancak Türkiye için iyi geçmiştir. 2021 yılından arzu ettiğim biotek aşıyı bulan Türk bilim insanını 2021 yılında da bu covid hastalığından kurtulmuş olacağız bu Türk bilim insanları bayesinde. Benim vatandaşlarımızdan recam maske mesafe temizlik kurallarına uyalım. 2021 yılının tüm Türkiye ve Gaziantep'e hayırlı uğurlu olması dileğiyle covidsiz bir yıl temenni ediyorum.
Ak Parti Milletvekili Derya Bakbak: Ülkemizde ve tüm dünyada ekonomi, siyaset, sağlık, eğitim gibi pek çok alanda mühim gelişmelerin yaşandığı bir yılı geride bırakıyor, 2021 yılına yeni umutlar ve hedeflerle giriyoruz.
2021 yılının başta aziz milletimiz olmak üzere tüm insanlık alemi için hayırlara vesile olması ve ülkemizin tarihinin en aydınlık yılını yaşaması en büyük dileğimdir.
2020 yılında yaşadığımız pandemi sürecinin Allah'ın izniyle nihayete ereceği, Ülkemizin dünyanın en güçlü devletleri arasında olacağı,  mazlum coğrafyasındaki sorunların çözüme kavuşacağı, milletimizle el ele yürüyüp gönül bağı kuracağımız ve sağlık ve huzur içinde yaşayacağımız bir yıl olması  dileğiyle,
2021 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, refah ve hayırlı kazançlar getirmesini temenni ediyorum.
Ak Parti Milletvekili Nejat Koçer: 2020 yılı hiç ummadığımız bir yıl oldu. Depremlere, salgının, doğal afetlerin en çok yaşandığı bir yıl olmuştur. 2021 yılının salgınlayla mücadeleyle giriyoruz. 2021 yılında inşallah bu salgın belasından kurtuluruz. Doğal afetlerin yaşanmayacağı, depremlerin yaşanmayacağı, terörsüz, esnaufın ve iş adamının rahatlayacağı, sanayicinin rahatlayacağı, bir yıl olmasını temenni ediyorum. Türkiye'nin daha güçlü yarınlara adım atacağı bir yıl olmasını temenni ediyorum 2021 yılında. Şimdi Gaziantep halkının ve tüm Türk halkının yeni yılını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.

MHP Milletvekili Sermet Atay: 2020 yılı çok kötü geçti. Evine ekmek götüremeyen, işçisi, esnafı, sanayicisi ekmek derdine düştü. 2021 yılında kimse umudunu kaybetmesin, kötü günler geride kaldı diyebiliriz. Önemli olan maske mesafe temizlik olan hijyen kurallarına uyalım, başta sağlık gelir insan ekonomisini düzeltir. Yarına umutla girer once sağlık gelir sonra ekonomi gelir. Bu sebepten dolayı 2021 yılının Gaziantep halkına, sanayicisine esnafına hayırlı uğurlu olmasını dilerim, terörsüz bir yıl geçirmemizi temenni ederim.MHP Milletvekili Muhittin Taşdoğan: Pandemiden çığ düşmesine, depremden sel felaketine ülkemiz ve dünya açısından onlarca kötü hadiselerin yanı sıra iyi şeyler de yaşanmıştır. Ülkemizin itibarının artması, Karadeniz de doğalgaz bulunması, Ermeni işgali altında olan Dağlık Karabağ'ın kurtarılması, Doğu Akdeniz' de Türkiye'nin yeniden varlık göstermesi, terörle mücadele de başarılı olunması gibi olumlu durumlarda olmuştur. 2021 yılının ise ülkemize hayırlı olması ve tüm olumlu durumların yaşandığı yıl olmasını temenni ediyorum.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?