USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Utanç kareleri...

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Gaziantepspor, sahasında ağırladığı Aytemiz Alanyaspor’a 3-2 mağlup oldu. Maçta yaşanan olaylar ise Türk futbol tarihine kara bir leke olarak geçti.

Utanç kareleri...
10-04-2017 11:56
Google News
Gaziantepspor tarihinde bir ilk daha yaşanırken yöneticilerle taraftarlar karşı karşıya geldi. Gaziantepspor’un 3-0 mağlup duruma düştüğü dakikadan sonra kale arkasında yönetim aleyhine büyük tepki gösteren taraftarlara, aralarında Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl’ın da bulunduğu bir grup taraftarın üzerine yürüyerek taraftarları dövmeye kalktılar.

Her iki tarafında bir birlerine karşı ağır küfür ve hakarette bulunduğu gözlenirken, olayları araya giren güvenlik güçleri yatıştırdı. Gaziantepspor yöneticisi Mustafa Kızıl ve yanlarındaki grubu güvenlik görevlileri sakinleştirmekte zorlanırken hemen olay yerinden uzaklaştırdı.

Saha kenarında bu rezalet yaşanırken saha içerisinde ise bir başka rezalet yaşanıyordu. Maçın ilk yarısında taraftarlar Gaziantepspor’un sağ beki Barış’a büyük tepki gösterildi. Barış ise kendisine yönelik gelen bu protestolara el kol hareketleriyle cevap verince tribünlerden yoğun tepki aldı. Maçın ilk yarısının bitiş düdüğü ile soyunma odasının yolunu tutan genç oyuncu kendisine tepki gösteren taraftarlara küfürle cevap verince sinirler iyici gerildi. İkinci yarı için sahaya çıkan Barış daha sonra tribünlere çağrılarak alkışlandı ve olaylar tatlıya bağlandı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?