USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ünlü radyocular Sultangazili vatandaşların market alışverişini yaptı

Türkiye'nin ünlü radyocu ve sunucuları Ramazan ayında tam kapanma nedeniyle dışarı çıkamayan ve ihtiyaç sahibi Sultangazili vatandaşların market alışverişlerini yaptı.

Ünlü radyocular Sultangazili vatandaşların market alışverişini yaptı
05-05-2021 13:46
Google News

Türkiye'nin ünlü radyocuları, paylaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ayında Sultangazi'ye gelerek anlamlı bir projeye destek oldu. Sultangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Sosyal Kart” projesi ile ilçede bulunan ihtiyaç sahibi ailelere her ay belli bir miktar alışveriş yardımı yapılması sağlandı. Sultangazililer aldıkları kart sayesinde kendi ihtiyaçlarını diledikleri marketten giderme imkanı elde etti.

Radyocular ihtiyaç sahibi ailelerin alışverişlerini yaptıİlk alışverişler ünlü radyocular Cem Aslan, Kadir Çetin, Hopdedik Ayhan, Cenk Sarıkaya, Mehmet Aydın ve Mustafa Yıldız'ın katılımıyla ailelerin kapılarına gidilerek gerçekleştirildi. Ünlü isimler önce ailelerin tek tek kapılarına giderek alışveriş listelerini aldı. Ardından markete gidip listede bulunan ürünleri “Sosyal Kart” ile alarak alışverişi tamamladı. Son olarak radyocular aldıkları ürünleri tam kapanma nedeniyle dışarı çıkamayan ailelerin kapılarına kadar gidip teslim etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?