USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ümit Özat'ın duyurduğu Rafael Benitez için lüks otelde rezervasyon yaptırıldı

Fenerbahçe, Rafael Benitez için İstanbul'da lüks bir otelde 16 Haziran tarihli rezervasyon yaptırdı. Büyük bir fikir ayrılığı olmazsa tarafların el sıkışması ve Benitez'in Fenerbahçe'nin yeni hocası olması bekleniyor. Haberi ilk veren Sarı-Lacivertliler'in eski kaptanı Ümi

Ümit Özat'ın duyurduğu Rafael Benitez için lüks otelde rezervasyon yaptırıldı
05-06-2021 17:31
Google News

Emre Belözoğlu ile yolların ayrılmasıyla yabancı hoca arayışına geçen Fenerbahçe, Rafael Benitez'de karar kıldı. Liverpool, Real Madrid, Napoli gibi takımları çalıştıran İspanyol teknik adam, şu anda Fenerbahçe'nin hoca adayları arasında gelmesi en kuvvetli gözüken isim. Hatta Benitez için İstanbul'da lüks bir otelde rezervasyon yapıldığı bilgisi paylaşıldı.

16 HAZİRAN'DA GELİYOR

Sabah gazetesinin haberine göre Rafael Benitez için 16 Haziran'da lüks bir otelde rezervasyon yaptırıldı. İspanyol hoca ile Başkan Ali Koç, o otelde masaya oturup şartları görüşecek. Olumlu sonucun çıkması halinde hoca açıklanacak.

İLK ÜMİT ÖZAT VERDİ

Bu haberi paylaşan ilk isim ise Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat oldu. Özat, "Yüzde 99.9 Benitez Fenerbahçe'nin hocası ve İstanbul'a gelecek" paylaşımı yaptı. Özat'ın bu bilgiyi vermesinin ardından Benitez'le ilgili gelişmeleri basından birçok kaynak da doğruladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?