USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tuzla'daki yangında 3 kişi hayatını kaybetti

Tuzla Orhanlı sanayi bölgesinde 3 katlı vernik ve boya fabrikasında patlama sonrası yangın çıktı. İstanbul Valiliği, Tuzla'daki fabrika yangınında 3 işçinin hayatını kaybettiğini, 9 işçinin de yaralandığını bildirdi.

Tuzla'daki yangında 3 kişi hayatını kaybetti
29-04-2022 15:04
Google News

Tuzla Organize Sanayi Bölgesi Boya Vernikçiler Sanayi Sitesi'nde bulunan bir fabrikada yangın sonrası patlama meydana geldi. Saat 13.00 sıralarında patlama sonrası yangın bitişikteki 5 fabrikaya daha sıçradı. Yangına müdahale için olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.  Zaman zaman patlamaların da meydana geldiği fabrikadaki yangına itfaiye müdahale etmekte zorlandı.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, 9 kişinin yaralandığını 3 kişiden ise haber alınamadığını ifade etti.

İstanbul itfaiyesinden yapılan açıklamada bitişik nizam 6 iş yerindeki  yangın yaklaşık 1 saatte kontrol altına alındı. İtfaiyenin soğutma çalışmaları devam ediyor.

Tuzla Kaymakamı Ali Akça, patlamada 3 kişinin öldüğünü açıkladı.

ŞADİ YAZICI'NIN OLAY YERİNDEKİ FOTOĞRAFI PATLAMANIN ŞİDDETİNİ GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, 3 kişinin hayatını kaybettiği boya fabrikasındaki patlama sonrası olay yerine giderek ekiplerden bilgi aldı. Başkan Yazıcı'nın olay yerinden paylaştığı fotoğraf karesi ise patlamanın şiddetini gözler önüne serdi.

Çok geçmiş olsun...

Tuzla Sanayi Bölgemizde yaşanan patlama sonrası olay yerine giderek durum hakkında bilgi aldık. Rabbim beterinden korusun. pic.twitter.com/xinbpFENlh

— Dr. Şadi Yazıcı (@drsadiyazici) April 29, 2022

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?