USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

TÜRKONFED, Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı’nı Diyarbakır’da gerçekleştirecek

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı’nı, 22 Nisan 2016 (Cuma) tarihinde Diyarbakır’da gerçekleştiriyor. TÜRKONFED Başkanı Tarkan Kadooğlu yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

TÜRKONFED, Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı’nı Diyarbakır’da gerçekleştirecek
21-04-2016 11:01
Google News
"Ülkemizin son yıllarda içinden geçtiği ateş çemberini kırmasında, zor ve çetin sınavı barışın diliyle çözmesine destek vermek amacıyla Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı’nı, federasyonlarımızdan Doğu Güneydoğu Sanayici ve İş Adamları Dernekleri Federasyonu (DOGÜNSİFED) ev sahipliğinde 22 Nisan 2016 (Cuma) tarihinde Diyarbakır’da gerçekleştiriyoruz.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen federasyon ve dernek başkanlarımızın katılımıyla, bölge insanıyla tek yürek olduğumuzu göstermek için Diyarbakır’dayız. Türkiye’nin bir bölgesinde böylesine bir trajedi, böylesine bir acı yaşanırken, bizlerin sessiz kalması elbette düşünülemezdi. Bugün burada 40 binden fazla şirket, 24.100 iş insanı ve Türkiye’nin 7 bölgesinden 24 federasyonla “ORTAK AKIL VE ORTAK DURUŞ” sergilemek gerektiğine inanıyoruz.

İçinden geçtiğimiz, böyle dönemlerde hiç olmadığı kadar barışa, huzura ve güvene olan inancımızı ifade etmek için Liluz Otel’de TÜRKONFED Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında saat 16.00’da “ORTAK AKIL VE ORTAK DURUŞ” bildirisinin kamuoyuna açıklanacağı basın toplantısına katılımınızdan onur duyarız."
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?