USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Turkcell GranFondo İstanbul'da bisiklet şöleni

TURKSPORU'nun destekçisi Turkcell'in ana sponsorluğunda ve Beykoz Belediyesi'nin katkılarıyla İstanbul'da düzenlenen Turkcell GranFondo İstanbul yol bisiklet yarışının startı Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Türkiye Bisiklet Feder

Turkcell GranFondo İstanbul'da bisiklet şöleni
13-06-2021 19:56
Google News

Turkcell GranFondo İstanbul yol bisiklet yarışında bisikletseverler eğitim için ‘pedalladı'. Salgın döneminde vefat eden sağlık çalışanlarının çocuklarına yönelik gerçekleştirilen kampanya sayesinde yarışmacılar ve yarışmacıları destekleyenler bağış için katkıda bulundu. Turkcell GranFondo İstanbul'da, toplanan teknolojik atıkların geri dönüşümünden elde edilen gelir de bu eğitim bursuna eklendi.

Yol bisiklet yarışı GranFondo İstanbul'da bisikletseverleri buluştururken, katılımcılar açısından salgın döneminde özlenen bir heyecana sahne oldu. Sosyal mesafe kurallarına uygun ve sağlık önemleri artırılmış olarak yapılan GranFondo İstanbul yol bisiklet yarışı, TURKSPORU'nun destekçisi Turkcell'in ana sponsorluğunda ve Beykoz Belediyesi'nin katkılarıyla Beykoz'da gerçekleştirildi. Aynı zamanda bu yıl planlanan GranFondo Serisi'nin ilk yarışı olan İstanbul ayağına 15 ülkeden bin bisikletçi katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?