USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tümsiad Kimsesiz Çocukları Sevindirdi

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Çocuk Yuvası’nı ziyaret ederek çocuklara bayramlık hediye etti.

Tümsiad Kimsesiz Çocukları Sevindirdi
21-09-2015 17:40
Google News

TÜMSİAD Şube Başkan Yardımcısı Kemal Öz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmet Zor’un da katıldığı törenle çocuklara bayramlık hediye etti. Çocuklarla birebir ilgilenen TÜMSİAD üyeleri, onlarla sohbet edip hediyeler dağıttı. TÜMSİAD Şube Başkan Yardımcısı Kemal Öz, Kurban Bayramı öncesi çocukların bayramını kutlamak amacıyla ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Çocuk yuvasında kalan çocuklara sahip çıkılması gerektiğini belirten Öz, “Bu çocuklarımız hepimizin. Herkesin yuvada kalan çocuklara sahip çıkması lazım” diye konuştu.
TÜMSİAD Şube Başkanı Öz, yuvayı dışarıdan gördüğünü ve içerisine ilk kez girdiğini belirterek, “Burada çocuklarımıza gerçekten çok iyi bakılıyor. Çok güzel bir ortam hazırlanmış. Çalışanlar ve idarecileri de çocuklara ana ve baba gibi davranıyor. Onların davranışları çok önemli. Çocuklar için örnek model teşkil ediyor. Yuva personelinin çocuklara gösterdiği ilgi bizleri de mutlu etti. Onların emin ellerde olduğunu gördük. Bu çocuklara sadece personel ve Devletimiz değil, herkesin sahip çıkması lazım” şeklinde konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?