USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TRT imzalı Nefes Yer Eksi İki hakkında deprem sonrası şok karar! Yapımcı duyurdu

Yönetmenlik koltuğunda Ozan Uzunoğlu’nun oturduğu Nefes Yer Eksi İki filminin vizyon tarihinde değişikliğe gidilmesi kararlaştırıldı. Orgino Media Production ve TRT imzalı Nefes Yer Eksi İki, Türkiye’de yaşanan depremin ardından ileri bir tarihe ertelendi.

TRT imzalı Nefes Yer Eksi İki hakkında deprem sonrası şok karar! Yapımcı duyurdu
20-02-2023 10:02
Google News

Hakan Evrensel’in senaryosunu kaleme aldığı Nefes Yer Eksi İki, normal şartlar altında 17 Şubat tarihinde vizyona girecekti. Murat Yıldırım’ın ‘Tayfun Yüzbaşı’ karakterini üstleneceği Nefes Yer Eksi İki filmi hakkında radikal bir değişikliğe imza atıldı. Mustafa Cihat Durmuş’un yapımcısı olduğu Nefes Yer Eksi İki filminin ileri bir tarihe ertelendiği bilgisi sosyal medya platformu aracılığıyla duyuruldu.

‘’Asrın Felaketi’’ şeklinde nitelendirilen ve Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Nefes Yer Eksi İki filminin yapım şirketi Orgino Medya’dan flaş açıklama geldi. Kahramanmaraş'ın yanı sıra Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Kilis ve Şanlıurfa'da da hissedilen deprem nedeniyle yayın tarihini erteleme kararı verdiğini işte bu sözlerle ifade etti:

 “Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin nedeniyle derin bir üzüntü içerisindeyiz. Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralarımıza da acil şifalar diliyoruz. Böylesine büyük bir felaket karşısında yaralarımızı sarmaya çalıştığımız bu günlerde filmimiz elbette vizyona girmiyor. Felaket olarak hatırlamayacağımız güzel günlerde yeniden buluşmayı diliyoruz. Saygılarımızla…”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?