USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte TS Kayseri maçı 11'leri!

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Kayserispor'u konuk ediyor. Son haftalarda istediği oyunu ortaya koyamayan Bordo Mavililer, rakibi karşısında galip gelmek istiyor. Düşme potasında bulunan Sarı KırmızılIlar ise deplasmanda oynayacağı maçta rakibini yenme

Trabzonspor Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte TS Kayseri maçı 11'leri!
05-04-2021 18:31
Google News

Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor evinde Kayserispor'u ağırlıyor. Abdullah Avcı yönetimindeki Karadeniz Temsilcisi eksiklerinin geri döneceği bu haftada sahasında galip gelerek yeniden galibiyet serisine başlamak istiyor. Öte yandan düşme hattında bulunan ve son haftalardaki kötü gidişatına dur demek isteyen Sarı Kırmızılılar deplasmanda rakibinden puan almanın hesaplarını yapıyor. Bu hafta oynanacak olan Trabzonspor Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Merak eden taraftarlar için işte TS Kayseri maçı muhtemel 11'leri ve maç öncesi iki takımdan bilgiler...

Trabzonspor Kayserispor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? 

Trabzonspor Süper Lig'in 33. haftasında Medical Park Stadı'nda Kayserispor'u konuk edecek. BeIN Sports ekranlarından yayınlanacak maç 6 Nisan Salı günü saat 19.00'da başlayacak. Atilla Karaoğlan'ın düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve Esat Sancaktar yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevini ise Yiğit Arslan üstlenecek.

İşte TS Kayseri Maçı Muhtemel 11'leri!

Trabzonspor: Uğurcan, Marlon, Hüseyin, Vitor Hugo, Hosseini, Baker, Bakasetas, Yunus, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny.

Kayserispor: Doğan, Kolovetsios, Uğur, Kvrzic, Aziz, Attamah, Henrique, Lennon, Avramovski, Muğdat, İlhan.

Trabzonspor'da 3 Oyuncu Sakat, 2 Oyuncu Kart Cezalısı!

Trabzonspor'da Kayseri spor maçı öncesi 5 oyuncu eksik. Sakatlıkları bulunan Benik Afobe, Berat Özdemir ve Kamil Ahmet Çörekçi Kayseri karşısında forma giyemeyecek. Diğer taraftan kart cezalısı olan Abdulkadir Parmak ve Edgar Ie bu maçta kadroda yer almayacak. Öte yandan sakatlıkları geçen ve takımla beraber çalışmalara başlayan Abdulkadir Ömür ve Andres Trondsen'in kadroda olması bekleniyor. 

Kayserispor'da 4 oyuncu Trabzon Deplasmanında Olmayacak

Kayserispor'da sakatlıkları bulunan 4 isim Trabzonspor'a karşı forma giyemeyecek. Maglica, Alibec, Gustavo Campanharo ve Ömer Uzun'un kafilede yer alması beklenmiyor. Öte yandan Sarı Kırmızılılarda kart cezalısı isim bulunmuyor. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?