USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı ne zaman ve saat kaçta? TS Karagümrük VAR ve AVAR hakemleri...

Süper Lig'de 33'üncü haftanın açılış maçı lider Trabzonspor ile Fatih Karagümrük arasında oynanacak. Medical Park'taki müsabaka öncesi biletler satışa sunuldu. 40 bin biletin neredeyse tamamına yakını saatler içerisinde tükendi. Peki, Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı ne

Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı ne zaman ve saat kaçta? TS Karagümrük VAR ve AVAR hakemleri...
15-04-2022 16:20
Google News

Süper Lig'de son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla gündeme gelen Trabzonspor, şampiyonluk yolunda oldukça kritik Fatih Karagümrük maçına çıkıyor. Rize, Beşiktaş ve Gaziantep maçlarından sadece 2 puan çıkaran Fırtına, İstanbul ekibi ile oynayacağı sezonun ikinci randevusuna mutlak 3 puan gözüyle bakıyor. Öte yandan, Bordo-Mavili ekibin yönetimi, bu müsabakanın biletlerini PassoLig sistemi üzerinden satışa sundu. Son haftalarda alınan kötü sonuçlara rağmen çok sayıda bilet satışı yapıldı. Peki, Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı ne zaman ve saat kaçta? İşte, TS Karagümrük maçının yayınlanacağı kanal ve muhtemel 11'ler!

TRABZONSPOR FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN?

Trabzonspor Fatih Karagümrük arasında oynanacak Süper Lig 33. Hafta karşılaşması, 15 Nisan Cuma günü düzenleniyor. Bu müsabakanın ilk düdüğü, ülkemizin yerel saati ile 20.30'da çalacak. Maç günü, kentteki hava sıcaklığının 10 derece olması ve yağışsız geçmesi düşünülüyor. Yine de, maç saatinde yüzde 12 yağış ihtimali olduğunu belirtmekte fayda var.

Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı ne zaman?

MUHTEMEL 11'LER!

TRABZONSPOR: Uğurcan, Denswil, Hugo, Ahmetcan, Peres, Dorukhan, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir, Nwakaeme, Cornelius

FATİH KARAGÜMRÜK: Viviano, Biraschi, Luckassen, Caner, Salih, Biglia, Bistrovic, Levent, Ahmed Musa, Emre Mor, Fabio Borini

TS KARAGÜMRÜK MAÇI HANGİ KANALDA?

Lider Trabzonspor'un İstanbul temsilcilerinden Fatih Karagümrük ile oynayacağı müsabaka, ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebilecek. Ayrıca, beIN Connect üzerinden de maç yayını yapılacak. Sinyal gönderimi süresinden ötürü, internet yayını 30 40 saniye rötarlı olabilir. Bunun dışında, müsabakanın canlı anlatımı ve diğer gelişmeleri TÜMSPOR sayfasından takip edebilirsiniz.

TS Karagümrük hangi kanalda?

MÜSABAKANIN HAKEMLERİ AÇIKLANDI MI?

Halil Umut Meler

Cevdet Kömürcüoğlu

Murat Tuğberk Curbay

Yiğit Arslan

Erkan Engin (VAR)

İbrahim Çağlar Uyarcan (AVAR)

Ömer Tolga Güldibi (AVAR)

Trabzonspor Fatih Karagümrük maç bilet fiyatları

Vip Platinum Fiyat: 2.000,00

Vip Gold Fiyat: 1.500,00

Vip Silver Fiyat: 1.000,00

Batı Fiyat: 400,00

Doğu Fiyat: 350,00

Fırtına Fiyat: 200,00

Kuzey - Güney Kale Arkası Fiyat: 150,00

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?