USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Trabzon'da fırtına

Trabzon'da etkili olan fırtına nedeniyle denizde oluşan dalgalar dolgu sahasındaki toprağı denize çekince sahil çamura bulandı. Fırtına nedeniyle de küçük balıkçı tekneleri denize açılamayınca balık hali en sakin günlerinden birini yaşadı.

Trabzon'da fırtına
12-03-2021 17:06
Google News

Saatteki hızı yaklaşık 50 km'yi bulan rüzgar ve fırtına Trabzon'da bugün sabah saatlerinden itibaren hayatı olumsuz etkiledi. Etkili olan fırtına nedeniyle denizde oluşan dalgalar Beşirli dolgu sahasındaki toprağı denize çekince Trabzon sahilleri çamura bulandı. Fırtına nedeniyle de küçük balıkçı tekneleri denize açılamadı.

"Böyle bir havada teknem batmıştı"

30 yıldır Trabzon açıklarında küçük balıkçı teknesi ile denize açılan Cüneyt Pembeoğlu, bugün havanın kendileri için kötü olduğunu söyledi. Pembeoğlu "Fırtına baya bir sert bu bizim için olumsuz bir durum. Mecburen teknemizin yanında bulunmak zorunda kalıyoruz. Bu hava da denize çıkmamız mümkün değil. Büyük tekneler bile bekliyor. Aşırı derece olan fırtına diyebiliriz buna. Tekneyi limana bağladık, yerini sağlamlaştırdık. İnşallah bir şey olmayacak ara ara yanına gidip geleceğiz. 2005 yılında böyle bir havada teknem batmıştı. O zaman eski limandaydık ve yine böyle bir hava vardı ve teknemin battığını biliyorum" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?