USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TOKİ Bursa Gürsu konutları başvurulara açılıyor! Toplam 200 adet daire…

TOKİ, Bursa’nın Gürsu ilçesinde inşa edilen 200 daire için başvuruları topluyor. Dairelerin 144 tanesi 2+1 nitelikli, 56 tanesi 3+1 nitelikli olmakla beraber fiyatlar ve peşinat tutarları değişkenlik gösteriyor. 4 gün sürecek başvurular, Ziraat Bankası’nın Bursa’d

TOKİ Bursa Gürsu konutları başvurulara açılıyor! Toplam 200 adet daire…
22-01-2022 10:41
Google News

Bursa’nın Gürsu ilçesinde inşaat çalışmalarını sürdüren TOKİ, 200 yeni dairenin kura çekilişine hazırlanıyor. İlk etapta başvurular toplanacak, akabinde asil ve yedek hak kazanan adaylar belirlenecek. 2+1 nitelikli ve 3+1 nitelikli dairelerin yer aldığı kura öncesi vatandaşlar başvuru detaylarını araştırıyor. Nitekim başvuru koşulları ve adaylarda aranan şartlar da TOKİ’nin resmi internet adresinde duyuruldu. Dairelerin başlangıç fiyatları ile ödenmesi gereken asgari tutar da (peşinat) bildirildi. Ek olarak, 2.000 TL’lik başvuru bedeli de Ziraat Bankası’nın Bursa’daki şubelerinden veya e-Devlet aracılığıyla yatırılacak. TOKİ Bursa Gürsu konutlarının başvuru ve kura tarihleri ile gerekli belgeler…

TOKİ Bursa Gürsu Konut Başvuruları Ne Zaman Başlıyor?

TOKİ’nin vatandaşa sunduğu 200 dairenin başvuru tarihleri 24 Ocak Pazartesi günü ile 28 Ocak Cuma günleri aralığında sürecek. Ayrıca, e-Devlet üzerinden de başvurular alınacak. Ancak, bu platform üzerinden yapılan işlemler 27 Ocak Perşembe günü sona erecek. Adaylar, Bursa’daki Ziraat Bankası şubelerinden 2.000 TL’lik başvuru bedelini ödeyebilir.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları ne zaman?

Daire Kurası Ne Zaman Çekilecek?

Bursa Gürsu konutlarının kurası, 7 Şubat Pazartesi günü saat 11:00’de Ankara’daki Bilkent Plaza’da gerçekleştirilecek. Canlı yayın, TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından (Twitter, Instagram, Facebook ve Youtube) yayınlanacak. Asil hak ve yedek hak sahipleri bu kura sonucunda belirlenecek. Hak sahipliği bulunan kişiler, Ziraat Bankasının Bursa’daki şubelerinde sözleşme imzalayacak.

TOKİ Bursa Gürsu daire peşinatları

TOKİ Bursa Gürsu Konut Fiyatları ve Peşinat Ücretleri

TOKİ’nin Bursa ili Gürsu ilçesinde inşaatı devam eden projede kuraya sunduğu dairelerin bir kısmı 2+1 nitelikli, diğer kısmı da 3+1 nitelikli. Konut fiyatları ve peşinat ücretleri de dairenin niteliğine göre değişkenlik gösterebiliyor. 66.53 metrekarelik 2+1 daireler 260 bin TL’den başlayıp 344 bin TL’ye kadar çıkıyor. 3+1 dairelerin fiyatları da 319 bin TL ile 420 bin TL arasında değişiyor. 2+1 dairelerin peşinat tutarları ( ) 52 bin TL ile 68 bin TL arasındayken, 3+1 dairelerin peşinat ödemeleri 63 bin TL ile 84 bin TL civarında.

Başvuru Şartları ve Gerekli Belgeler

TOKİ’nin, Bursa Gürsu ilçesindeki daireler için adaylarda aradığı başvuru şartları ve adayların hazırlaması gereken belgeler şu şekilde:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

18 yaşını doldurmak,

Bursa’da en az bir yıl süreyle yaşıyor olmak veya il nüfusuna kayıtlı bulunmak,

Hane halkından sadece bir kişi başvuru yapabilir,

2.000 TL’lik başvuru bedelini ödemek,

Nüfus cüzdanı fotokopisi (Ziraat Bankası şubelerine teslim edilecek)

TOKİ Bursa Gürsu başvuru şartları ve gerekli belgeler

Bu belgeleri tamamlayan ve başvuru şartlarına uyan kimseler Bursa Gürsu konutları için aday olmaya hak kazanır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?