USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tike Gurme, Gaziantep gastronomisinde ezberleri bozdu

Gaziantep’te sektörünün önde gelen ustalarının bir araya gelerek hizmete açtığı Tike Gurme, kent gastronomisinde yeni bir sayfa açtı.

Tike Gurme, Gaziantep gastronomisinde ezberleri bozdu
21-02-2022 14:59
21-02-2022 15:04
GAZİANTEP
Google News
Tike Gurme, Gaziantep gastronomisinde ezberleri bozdu
Gaziantep’te sektörünün önde gelen ustalarının bir araya gelerek hizmete açtığı Tike Gurme, kent gastronomisinde yeni bir sayfa açtı. Menüden sunuma, yemek reçetelerinden temizliğe sektörün eksiklerini tespit ederek, özgün bir konsept ortaya koyan işletme, sektörde ezberleri bozdu. Tike Gurme, kentin gastronomi alanındaki başarısında çıtayı bir üst basamağa taşımayı hedefliyor.
Gaziantep’te Nusret Elmaoğlu, Ahmet Akdeniz, Mehmet Karataş ve Recep Doğan’ın bir araya gelerek Tike Gurme ismini verdikleri işletmeyi kente kazandırdı. Şehir merkezinde hizmete başlayan Tike Gurme, 800 metrekarelik alanıyla misafirlerini ağırlamaya başladı. Özgün konsepti ile sektörde fark yaratan işletme, 3 haftalık sürede ağırladığı misafirlerinden tam not aldı.  Tike Gurme ortaklarından Nusret Elmaoğlu, kente gastronomi alanında büyük bir kazanım sağlayacak işletme açmalarının gururunu yaşadıklarını söyledi. Alanında profesyonelleşmiş ekibi ile misafirlerini ağırlamaya başladıklarını belirten Elmaoğlu, özgün bir konseptle her detayı düşündüklerini kaydetti.
“Gastronomide ezberleri bozduk”
Gastronominin hassas bir alan olduğunu kaydeden Elmaoğlu, bunun için ekibi ile birlikte ince eleyip sık dokuyarak toplumun her kesimine hitap eden bir konsept ortaya çıkardıklarını anlattı. İşletmenin proje ve yapım süresinin yaklaşık bir yıl sürdüğünü paylaşan Elmaoğlu, “Yeni işletmemizle gastronomide ezberleri bozduk” dedi.
Elmaoğlu, kentte örneği olmayan bir şekilde kahvaltıdan mezeye, ızgara çeşitlerinden yöresel yemekler ve tatlılara kadar zengin bir menü hazırladıklarını bildirdi. Elmaoğlu, işletmede toplu yemek organizasyonları ve VIP hizmet de sunduklarını dile getirerek, “İşletmemiz açık olduğu 08:00-23:00 saatleri arasında misafirlerimize kendilerini özel hissettirecek bir hizmet sunuyor. Günün her saati isteyen dilediği yemeği yiyebilecek. Sabahları açık büfe kahvaltımız ile misafirlerimizin ev konforunda deneyimli sunum personelimizin servisiyle unutamayacağı bir kahvaltı yapabilecek. Öğle ve akşam servislerinde kendi reçetelerimiz olan yemeklerimizin yanında tüm ızgara çeşitlerini de misafirlerimize sunuyoruz. Gaziantep’te sektörün en büyük eksikliklerinden biri yaptığımız araştırmalarda meze olarak karşımıza çıktı. Bu eksikliği de gidermek adına günün her saati dünya ve ülkemizin çeşitli mutfaklarımızdan kendi üretimimiz olan mezelere hizmete sunduk” diye konuştu.
İşletmeden mutfak, solan ve temizlik olmak üzere 20 kişiye de istihdam sağladıklarını aktaran Elmaoğlu, “Ekip arkadaşlarımızla yola çıkmadan önce ilk hedefimiz özgün ve kusursuz bir hizmet anlayıştı. İlk 3 haftamızda misafirlerimizden aldığımız geri dönüşlerde doğru olduğumuzu gösteriyor” ifadelerini kullandı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?