USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ticaret Bakanı Muş Gaziantep’e Geliyor

Sabah Gazetesi tarafından düzenlenen, Türkiye İhracat Seferberliği Zirvesi 2 Eylül 2022, Cuma günü Gaziantep’te Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un katılımıyla gerçekleştirilecek. Sabah ve Daily Sabah Reklam Genel Müdürü ve Yazılı Medya İcra Kurulu Üyesi Ceyda Uzman’ın açılış konuşmasıyla başlayacak Zirve’de Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin birer konuşma yapacak.

Ticaret Bakanı Muş Gaziantep’e Geliyor
01-09-2022 11:54
01-09-2022 11:58
GAZİANTEP
Google News

T.C. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Zirve’de gerçekleşecek özel oturumda Sabah Gazetesi Ekonomi Müdürü ve Köşe Yazarı Dilek Güngör ve Sabah Gazetesi Ankara Temsilcisi ve Köşe Yazarı Okan Müderrisoğlu'nun sorularını yanıtlayacak. 

“2023 İhracat Vizyonu ve Yeni Fırsatlar” başlıklı Zirve’nin ilk panelinde, T.C Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Volkan Ağar, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım, Güneydoğu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nu, Sabah Gazetesi Ekonomi Müdürü ve Köşe Yazarı Dilek Güngör ağırlayacak.

Zirve’nin ikinci ve son panelinde ise ‘Türkiye’nin Potansiyeli ve İhracatın Finansmanı’  konusu tartışılacak. Sabah Gazetesi Ekonomi Yazarı Feride Cem’in moderatörlüğünde gerçekleşecek panele Hasan Kalyoncu Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Yıldız Özkök, Gaziantep OSB Başkanı Cengiz Şimşek, T.C Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcısı Mustafa İlker Özdem, Türk Eximbank Genel Müdürü Ali Güney, İhracatı Geliştirme A.Ş (IGE) Genel Müdürü Kasım Akdeniz katılacak.                             

 Zirve, WWB E-Ticaret Ajans Genel Müdürü Ahmet Yağlıcıoğlu’nun “Yeni Dünyanın Ticaret Sırrı: E-İhracat” başlıklı konuşmasıyla son bulacak.

 Zirve, www.turkiyeihracatseferberligi.com ve Sabah TV’den canlı izlenebilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?