USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

TFF açıkladı: Finalde ’VAR’ kullanılacak!

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada bu akşam oynanacak olan Gazişehir Gaziantep - BB. Erzurumspor maçında Video Hakem Sistemi’nin kullanılacağı bildirildi. Sistem, geçtiğimiz günlerde Boluspor’la oynanan Play-Off yarı final maçında Gaziantep’in bir penaltısının iptal edilmesine sebep olmuştu.

TFF açıkladı: Finalde ’VAR’ kullanılacak!
19-05-2018 14:05
Google News
Gelecek sezon Spor Toto Süper Lig’de de uygulanmaya başlanması planlanan Video Hakem Sistemi (VAR) bu akşam oynanacak olan Gazişehir Gaziantep - BB. Erzurumspor maçında tekrar test edilecek. Yarı final karşılaşmalarında da denenen sistem Gazişehir’in kazandığı bir penaltının iptal edilmesine neden olmuştu. Sistemin kullanımıyla ilgili olarak TFF’den yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Spor Toto 1. Lig’de bugün oynanacak Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü - Büyükşehir Belediye Erzurumspor Play-Off Final maçında VAR sistemi uygulanacak.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 21.30’da başlayacak ve Halis Özkahya’nın yöneteceği final müsabakasında Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak Mete Kalkavan, Video Yardımcı Hakem Asistanı (AVAR) olarak da Barış Şimşek görev yapacak."
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?