USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Teşkilat'ın yayınlanmasını bekleyenleri sarsacak gelişme! Hayranları hasret kalacak

Her hafta soluk soluğa takip edilen ve aksiyonun zirveye çıktığı Teşkilat dizisinin yeni bölümünün 4 Aralık tarihinde başlayıp başlamayacağı belli oldu.

Teşkilat'ın yayınlanmasını bekleyenleri sarsacak gelişme! Hayranları hasret kalacak
03-12-2022 13:39
Google News

Heyecan yüklü sahneleriyle ekran başındakilerin tüm dikkatini üzerine çeken Teşkilat’ın yeni bölümünün bu hafta TRT1 yayın akışında yer alıp almayacağı netlik kazandı.

3.sezonda macerasına hız kesmeden devam eden Teşkilat dizisi bilindiği üzere geçtiğimiz hafta ekrana gelmemişti. Bu sebeple TRT1’in reyting rekortmeni dizisini yakından takip edenler 3 Aralık Pazar tarihinde yayınlanıp yayınlamayacağını sorgulamaya koyuldu.

TRT1 Gönül Dağı’nın başlamasını isteyenleri yıkacak haber! Tutkunları çok özleyecekTRT1 Gönül Dağı’nın başlamasını isteyenleri yıkacak haber! Tutkunları çok özleyecek

3 sezon ve 56 bölümdür TRT1 ekranında dizi tutkunlarının karşısına geçen Teşkilat dizisinin yayınlanmaya başlamasını isteyenlerin biraz daha beklemesi gerekecek. Çünkü Teşkilat dizisi Katar’da 20 Kasım ile 18 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek olan FIFA Dünya Kupası turnuvasından ötürü bu hafta da ekranlardan uzak kalacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?