USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Teknik Direktör Taşkın: Gaziantepspor’u çok ciddiye alacağız

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, hafta sonu yapacakları Gaziantepspor maçını ciddiye aldıklarını belirterek, “4’te 4 yapmak istiyoruz” dedi.

Teknik Direktör Taşkın: Gaziantepspor’u çok ciddiye alacağız
11-10-2018 16:14
Google News
Gaziantepspor’un bu hafta sonu oynayacağı Samsunspor maçı öncesi karadeniz ekibinin teknik patronu Taner Taşkın, Samsunspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısı düzenledi. Taşkın toplantıda yaptığı açıklamada Gaziantepspor’u ciddiye aldıklarını vurguladı. 

Taşkın’ın açıklamasından satır başları şöyle: 

“Rakibimize baktığımız zaman eksi 6 puan ile başlamış bir Gaziantepspor var. Fakat 7 puan toplamışlar ama 1 puanda gözüküyorlar. Normal puanları cetvele yansısa 11’inci sıradaki bir takımla karşılaşacağız. Geçen seneden birlikte oynama alışkanlığı olan genç bir grup var. Amatör ruhla oynuyorlar. Bana göre zor bir maç olacak. Çok ciddiye alacağız. Bana göre sezonun en ciddiye alacağımız bir maç olacak. Çünkü bu takım geçen sene Samsunspor’un düşmesine sebebiyet vermiş görüntüsünde. Tabii ki onlar da sahaya çıkıp işlerini yaptılar. Bizde de intikam duygusu, kızma duygusu olmayacak. Biz sahaya Samsunspor olarak çıkıp rakibimizi ciddiye alarak, baskın bir oyunla inşallah bu rakibi de geçip 4’te 4 yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?