USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

TEKLİF YAĞIYOR

Gaziantepspor’ un Cezayirli futbolcusu Nabil Ghilas’ a teklifler her geçen gün artıyor. Gaziantepspor forma altında gösterdiği performansla bir çok kulübün ilgisini çekmeyi başaran yıldız futbolcuya, Başakşehir, Kasımpaşa ve Kayserispor’un ardından Göztepe talip oldu. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, bu transferde Mustafa Kızıl’la olan iyi ilişkilerini kullanarak bu transferi bitirmek istiyor.

TEKLİF YAĞIYOR
14-06-2017 09:46
Google News
Gaziantepspor’un ciddi gelir beklediği oyunculardan Ghilas ve Barış’ın hangi takıma gideceği merak ediliyor. Özellikle Ghilas’dan ciddi bir gelir bekleyen kırmızı-siyahlıların Göztepe’yle bonservis konusunda ciddi ayrılığa düştükleri öğrenildi. Sarı-kırmızılılar Ghilas için yaklaşık 500 bin avroluk bir teklif sunarken, Gaziantepspor 1.5 Milyon Euro’dan düşük bir fiyata bırakmamayı planladıkları öğrenildi.

GAZİANTEPSPOR DOĞRULADI

Öte yandan Gaziantepspor cephesi de Göztepe’den tekliflerin geldiğini doğrularken, bir çok kulübün daha Ghilas için kapılarını çaldıklarını belirttiler. Ghilas için Başakşehir’in ve Kayserispor’un da yoğun mesai harcadığı öğrenilirken önümüzdeki günlerde transferin netleşmesi bekleniyor.

AYRILMAK İSTİYOR

Gaziantepspor’dan ayrılmak istediğini yönetime bildiren Nabil Ghilas’ın menajerleri aracılığıyla kulüplere de haber gönderdiği iddia ediliyor. İstanbul veya İzmir’de yaşamak istediğini yakın çevresine söyleyen Ghilas’ın Gaziantep’ten vedalaşarak ayrıldığı öğrenildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?