USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Tek hedef şampiyonluk

Gazişehir Gaziantep FK’nin yeni teknik patronu Erkan Sözeri, futbolculara bu mesajı vererek isteklerini tek tek sıraladı: Umudunuzu asla yitirmeyin. Henüz ligin başındayız. Kaliteli futbol oynayıp, herkesin beğeneceği bir takım olacağız. Tek hedefimiz şampiyonluk.

Tek hedef şampiyonluk
06-10-2017 14:50
Google News
Gazişehir Gaziantep’in çiçeği burnunda teknik patronu Erkan Sözeri’den öğrencilerine ilk mesajlar... Kırmızı-Beyazlılar’ın tecrübeli hocası, futbolcularla buluştu. Karşılıklı tanışma faslının ardından teknik direktör Erkan Sözeri, futbolculara kısa ama net mesajlar verdi.

‘GRUPLAŞMA İSTEMİYORUM’

İyi bir ekip olmak için dayanışmanın önemine vurgu yaparak söze başlayan Sözeri’nin “Her zaman için tek hedefimiz şampiyonluk. Bu doğrultuda yeni bir göreve başlıyoruz. Ben sizleri tanıyorum. Siz de beni tanıyacaksınız. Birbirimizi zamanla daha iyi tanıyacağız. Yaşlı-genç ayrımı yapmayın, gruplaşma istemiyorum. Birbirinizi sevin. İyi bir ekip olacağız. Hep birlikte elimizden gelen gayreti gösterip birbirimize sarılalım. Tek işimiz sahada olacak. Mücadelemizin zevk verecek türden olması için çabalayacağız. Yeni sezon hepimize hayırlı olsun” şeklinde ifadeler kullandığı bildirildi.

’"

‘TEK BEKLENTİM SABIR’

‘Hedef takımı olacağız’ diyen Sözeri “Camianın beklentilerinin farkındayım. Kimse merak etmesin, beklentilere cevap vermek için çalışacağız. Ancak bunu yaparken, sabırlı olmakta fayda görüyorum. Hemen her şey olmuyor. Trenin rayına girmesi gerek. Tren rayına oturduğu zaman rahatlayacağız. Bunun için camiadan tek beklentim sabır” dedi.

‘BİR BÜTÜN OLMALYIZ’

Futbolcu, teknik heyet, yönetim ve taraftar olgusuna bir kez daha vurgu yapan Sözeri, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Başarının gelmesi adına bir bütün olarak hareket etmeliyiz. Bunun için birlikte görev alacağım arkadaşlarıma, futbolculara, yönetim ve taraftara çok iş düşecek. Bir bütün olarak hareket ettiğimiz takdirde başarı kendiliğinden gelecektir. Bu ligin ses getiren takımı olacağız.” 

MUSA BAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?