USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Tek çare kazanmak

Avrupa Kupalarına veda eden Gaziantep Basketbol takımı tamamen lige yöneldi.

Tek çare kazanmak
10-02-2018 09:39
Google News
Pazar günü Fenerbahçe Doğuş’u konuk edecek olan kırmızı siyahlılar bu maçı mutlaka kazanmak istiyorlar. Ligde kalma mücadelesi veren Gaziantep Basketbol Takımı’nın hedefi galibiyet.

 

Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu 14. ve son haftasında deplasmanda Fransız ekibi Elan Chalon’a 85-60 yenilen Gaziantep Basketbol, Avrupa kupalarına veda etmişti. Kırmızı siyahlılar Tahincioğlu Basketbol Süper Lig’inde kalabilmek için mücadele verecek.

 

SERİ GALİBİYETLER GEREKİYOR

 

Kötü bir sezon geçiren Gaziantep Basketbol takımının ligde kalabilmesi için seri galibiyetler gerekiyor. Tahincioğlu Basketbol Süper Lig’inde geride kalan 17 hafta da sadece 3 galibiyet alan kırmızı siyahlı takım puan tablosunda son sırada bulunuyor.

 

FENERBAHÇE MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

 

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 18. Haftası’nda kendi sahasında Fenerbahçe Doğuş’u ağırlayacak olan Gaziantep Basketbol takımı bu maçı kazanmak zorunda. Hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlı takımda başantrenör Markoviç oyuncularını uyardı. Herkesin daha dikkatli olması gerektiğini söyleyen teknik adam, artık telafi olmayan maçlar oynayacaklarını kaydetti.

 

TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI




Gaziantep basketbol başantrenörü Markoviç, Pazar günü Şahinbey Spor Salonu’nda saat 15.15’de oynayacakları maça tüm taraftarları davet etti. Markoviç, “Artık telafi zor maçlara çıkacağız. Önümüzde ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe Doğuş maçı var. Kazanmak için vargücümüzle savaşacağız. Tabi bize taraftarımızın da desteği gerekiyor. Onların bizlere vereceği güç ile galibiyete ulaşmak istiyoruz” dedi.

TELGRAF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?