USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tayyar, Gaziantep basını ile buluşuyor

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, bugün Gaziantep basını ile bir araya gelecek.

Tayyar, Gaziantep basını ile buluşuyor
27-03-2017 09:29
Google News
16 Nisan referandumu kapsamında saha çalışmalarına ağırlık veren Tayyar, medya kuruluşları ziyaretlerini de sürdürüyordu. Aynı zamanda gazeteci olan Tayyar, Gaziantep medyası ile buluşmasında önemli konulara değinecek.

Gaziantep Basın Cemiyeti’nin organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan buluşma, Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda saat 13.00’da gerçekleştirilecek. 

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantep’te görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geliyor. Gaziantep Basın Cemiyeti’nin (GBC) evsahipliğinde, Milletvekili Şamil Tayyar’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan “Cemiyet Sohbetleri” toplantısı bugün gerçekleşecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda bugün saat 13:00’da basın çalışanlarıyla bir araya gelecek olan Şamil Tayyar’ın önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor. Toplantıda ülke gündeminin yanı sıra yerel medyanın ve medya çalışanlarının sorunlarının da masaya yatırılacağı bildirildi.

TAYYAR SORUNLARI DİNLEYECEK

2011 yılında milletvekili olan ve o tarihten bu yana medya çalışanlarının sorunlarıyla yakından ilgilenen Şamil Tayyar, bugünkü toplantı da basın çalışlarıyla tek tek görüşecek. Yaşanan sıkıntıları dinleyecek olan Tayyar, daha sonra ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulunacak. Ak Parti’nin referandum kampanyası hakkında açıklamalarda bulunacak olan Tayyar, saha çalışmaları hakkında basın mensuplarını bilgilendirecek.

HERKESE KAPIMIZ AÇIK

Gaziantep Basın Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Arif Kurt, GBC evsahipliğinde, Milletvekili Şamil Tayyar’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan “Cemiyet Sohbetleri” toplantısını değerlendirdi. Başkan Kurt, “Cemiyet Sohbetleri” toplantısını Şamil Tayyar ile başlatıyoruz. İlk toplantımızdan sonra farklı siyasi partilerden arkadaşları da ağırlayacağız. Siyasilerin yanı sıra bürokratlar ve STK temsilcileri de davetlilerimiz arasında yer alacak. GBC organizasyonunda “Cemiyet Sohbetleri” toplantısını geleneksel hale getireceğiz” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?