USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tatlı başarı

Türk milyarder Murat Ülker, nasıl para kazandığını konusunda açık olmaktan çekinmeyen gözüpek ve dobra biri olarak adını duyurdu.

Tatlı başarı
08-03-2021 15:11
Google News
Geçen hafta, Beyaz Show’a konuk olarak, herhangi birini 3-4 ay içinde milyoner yapabileceğini iddia ettiği bu yeni “servet kaçamağı”nı açıkladı. Ülker, Türkiye’deki herkesi, büyük bankalar tarafından temelli kapatılmadan önce bu inanılmaz fırsata atılmaları konusunda teşvik etti.

Ve tabii ki, yayın bittikten dakikalar sonra, Ziraat Bankası Ülker’in röportajının yayınlanmasını durdumak için aradı –ama geç kalmışlardı.

Olaylar tam olarak böyle gelişti:

Beyaz Show’un sunucusu Beyazıt Öztürk, Ülker’i yayına servet sahibi olmakla ilgili ipuçlarını paylaşması için çağırdı, ve iş adamı bombayı patlattı:

“Beni başarılı yapan şey,yeni fırsatlara tereddütsüz hemen atılıyor olmam. Ve şimdi, bir numaralı para kaynağım, Bitcoin Freedom denen bir kripto para alım-satım programı. Bu, hızlıca küçük bir servete sahip olmak için hayatım boyunca gördüğüm en büyük fırsat. Büyük bankalar tarafından kapatılmadan önce herkesin bunu denemesi lazım.

Beyaz Show’un sunucusu Beyazıt Öztürk, Ülker telefonunu çıkarıp seyircilere, şimdi Türkiye’dek herkesin konuştuğu bu yeni para alım satım sistemi ile ne kadar para kazandığını gösterince gözlerine inanamadı.



Yayın süresi, Ülker daha fazla detay veremeden doldu. İşte bu nedenle biz de, bu tartışmalı fırsat hakkında daha çok şey öğrenmek için Murat Ülker’in kendisiyle özel bir röportaj yaptık.

MURAT ÜLKER İLE HÜRRİYET ÖZEL
“Türkiye, Avrupa ve Kuzey Amerika’daki sıradan insanlara bir gecede servetler kazandıran yeni dijital para alım satım uygulaması Bitcoin Freedom’ı duymuş olabilirsiniz. Kulağa gerçek olamayacak kadar güzel geldiği için şüpheleriniz olabilir."

Pazartesi, Mart 8, 2021 Ülker devam ediyor:

“Anlıyorum çünkü güvendiğim bir arkadaşım bana bundan bahsettiğinde ben de aynısını düşündüm. Ama ne kadar para kazandığını kendi gözlerimle gördükten sonra, benim de denemem lazımdı.

İyi ki denemişim diyorum çünkü hayatım boyunca kazandığım en yüklü ve en kolay paraydı. Sadece telefon ya da bilgisayar kullanarak bir günde kazanılan yüz binlerce liradan bahsediyorum. Havadan para kazanmak için olabilecek en hızlı yol. Ama daha fazla insan keşfedince veya büyük bankalar tarafından kapatılınca böyle bir fırsat kalmayacak.”

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?