USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu trafiğe kapandı

"Gaziantep'te otoban ve karayolunda yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşım sağlanamıyor. Onlarca yolcu otobüsü Osmaniye'de bekletiliyor. Doğuyla Batıyı bir birine bağlayan Nurdağı-Gaziantep arasında binlerce insan araçlarında mahsur kurtarılmayı bekliyorlar."

Tarsus-Adana-Gaziantep  Otoyolu trafiğe kapandı
19-01-2022 11:16
19-01-2022 12:44
Google News

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunun Osmaniye’nin Bahçe ilçesi ve Gaziantep’in Nurdağı ilçesi kısmı yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı.

Kar yağışına yakalanan bazı otomobil, kamyon, tır ve yolcu otobüsleri, tipi ve yoğun kar yağışı dolayısıyla yolda kaldı. Batı illerinden gelen ve doğu illerine gitmekte olan onlarca yolcu otobüsü Osmaniye'den Gaziantep istikametine yolun kapalı olmasından dolayı otogarda arçların içersinde bekletiliyor. 
Kapanan yolda yüzlerce araç ve vatandaşlar mahsur kaldı. Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Adana-Osmaniye-Gaziantep otoyolu ve D400 yolunun Düziçi, Bahçe ve Nurdağı ilçesi bölümünde yol kar nedeniyle ulaşıma kapandı. Ulaşıma kapanan yolda yüzlerce araç ve araç içerisindeki vatandaşlar mahsur kaldı. Yolun açılması ve yolda mahsur kalanların kurtarılması için il özel idare iş makineleri eşliğinde ilçe jandarma ekipleri ve AFAD ekipleri çalışma başlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?