USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Taraftar kaleci bekliyor

2. etap kamp çalışmalarını Afyon’da sürdüren Gazişehir’de hazırlık maçları devam ediyor. Kadroda bulunan oyuncuların Koşukavak’ın taktik anlayışına mental olarak hazırlandığı çalışmada Gazişehir’in en sorunlu bölgesi olan yeni kaleci bulunmuyor.

Taraftar kaleci bekliyor
25-07-2018 09:56
Google News
Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan ve kadrosunu  Chabbi ve Popeon gibi iki forvetle güçlendiren Gazişehir, defans bölgesini de Yalçın Kılınç ve eski Fenerbahçeli genç futbolcu Bahadır Çiloğlu’yla güçlendirmişti. Orta sahayı da Femi Balogun, Kubilay Aktaş ve Mahmut Bilir’le güçlendiren kırmızı - siyahlı ekip Adam Stochowiak’tan boşalan kaleci bölgesi için birkaç girişim yapsa da başarılı olamadı.

Bursaspor’dan genç kaleci Okan Kocuk’u isteyen ancak 3.5 milyon Euro gibi yüksek bir bonservis bedeliyle karşılaşan Gazişehir, 22 yaşındaki yıldız adayı kaleciyi renklerine bağlayamadı. 

Beşiktaş’ın genç kalecisi Utku Yuvakuran’a da bir teklif götürdüğü öğrenilen Gazişehir’in, siyah beyazlı kulübün Fabri’yle yollarını ayırmasının ardından bu transferden de vazgeçmesi bekleniyor.

Yabancı futbolcu konusunda sıkıntıları olan Gazişehir’in yerli bir kaleci transfer etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ancak kapısını çaldığı kulüplerde yüksek bonservis bedeliyle karşılan Gazişehir’in nasıl bir politika izleyeceği bilinmiyor.

Öte yandan Mega Spor olarak yaptığımız anket de sonuçlandı. 543 kişinin oy kullandığı anktte %17 kadronun yeterli olduğu görüşünü belirtirken %83’lük kısım transfer yapılması gerektiğini söyledi. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?