USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Süper Lig devi, gol krallığında açık ara lider olan futbolcu için harekete geçti

Hollanda ekibi Venlo formasıyla bu sezon ortaya koyduğu performanla lige damga vuran Yunan forvet Georgios Giakoumakis, Beşiktaş'ın gündeminde. Devre arasında da golcü futbolcuyla ilgilenen siyah-beyazlılar, Venlo kulübüyle bonservis konusunda anlaşamamıştı. Kartal, sezon sonunda Yun

Süper Lig devi, gol krallığında açık ara lider olan futbolcu için harekete geçti
17-03-2021 22:36
Google News

Ara transfer döneminde golcü futbolcuGeorgios Giakoumakis için harekete geçen Beşiktaş'ın teklifi Venlo tarafından düşük bulunmuştu. Yunan basınına göre Beşiktaş, sezon sonunda yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

KADRODA TUTULMASI ZOR

Bu sezon Hollanda Eredivisie'ye damga vuran Georgios Giakoumakis'in yaz aylarında takımda kalmasının zor olacağı aktarılmakta. 18 takımlı ligde 15. sırada olan Venlo, ligden düşerse gitmesine kesin gözüyle bakılan Georgios Giakoumakis'in ligde kalınması durumunda da kadroda tutulmasının çok zor olacağı belirtiliyor.

BEŞİKTAŞ'IN ISRARI SÜRÜYOR

Devre arasında Beşiktaş'ın oyuncuya yönelik ilgisi, olumlu sonuç vermese de Capitano'nun haberine göre Beşiktaş'ın ısrarı sürüyor. Devre arasında ekonomik nedenler ile gerçekleşmediği belirtilen transferin yaz aylarında yeniden gündeme gelmesi bekleniyor.

TRABZONSPOR DA İLGİLENİYOR

26 yaşındaki golcü, bu sezon Venlo formasıyla Eredivisie'de çıktığı 24 maçta 24 gol, 1 asistlik performans sergilerken toplamda da 27 maçta 27 gol, 2 asistlik katkısıyla dikkat çekiyor. Gol krallığında açık ara lider durumdaki Giakoumakis'in ismi son dönemde Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor ile de anılmakta.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?