USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Su kuyusunda cesedi bulunan çocukla ilgili Valilik’ten açıklama

Gaziantep Valiliği, Nurdağı’nda 3 gün önce kaybolan ve bugün bir su kuyusunda cesedi bulunan 9 yaşındaki Suriye uyruklu Ahmet Salih ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Su kuyusunda cesedi bulunan çocukla ilgili Valilik’ten açıklama
03-08-2018 17:01
Google News
Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi:

"Nurdağı İlçemiz Sakçagözü mahallesinde tarım işçisi olarak çalışan Suriye Uyruklu (C.S) adlı kadın, İlçe Jandarma Komutanlığına 01.08.2018 tarihinde müracaat ederek 9 yaşındaki (A.S) adlı erkek çocuğunun kaybolduğu ihbarında bulunmuştur.

Alınan kayıp ihbarı üzerine Jandarma, AFAD İl Müdürlüğü Arama Kurtarma Ekipleri ve vatandaşlarımızın işbirliğiyle yoğun bir arama çalışması başlatılmıştır.

Arazide yapılan arama çalışmalarında bugün saat 16.00 sıralarında kayıp çocuğun arazideki bir su kuyusundaki cesedine ulaşılmış olup, olayın adli tahkikatı devam etmektedir.

Merhuma Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz."

NE OLMUŞTU?

Nurdağı ilçesinde 3 gün önce mevsimlik işçilerin toplu halde yaşadıkları çadırdan çıktığı belirtilen ve akşam geri gelmediği öğrenilen Suriyeli Ahmet Salih’in (9) bulunması için dün çalışma başlatılmıştı. Sakçagözü Mahallesi’nde arama çalışmaları devam ederken, mevsimlik tarım işçiliği yapan ailenin konakladığı çadıra yaklaşık 200 metre uzaklıkta, üzeri reklam tabelası ve taşla kapatılmış bir su kuyusunda ceset olduğu ihbarı geldi. Ekipler belirtilen yerde Ahmet Salih’in cesedini buldu.

İncelemenin ardından çocuğun cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacak. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?