USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Stefan Kuntz'tan Deniz Undav hamlesi! Görüşmeler başladı

A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz, golleriyle Belçika'yı sallayan Deniz Undav ile Belçika'da bir görüşme gerçekleştirdi. 25 yaşındaki golcü Türk milli takımında forma giymeye sıcak bakıyor.

Stefan Kuntz'tan Deniz Undav hamlesi! Görüşmeler başladı
15-02-2022 13:25
Google News

Haber7 Spor Servisi

A Milli Takım, Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası'na katılabilmek için 24 Mart'ta Portekiz ile bir eleme maçı oynayacak. Galip gelmesi durumda ise 29 Mart'ta İtalya - Kuzey Makedonya maçının galibiyle karşılaşacak.

Bu süreçte A Milli Takım patronu Stefan Kuntz, gol yollarındaki sıkıntıyı çözmek için büyük bir mesai harcıyor. Burak Yılmaz'ın yaşı itibariyle muhtemelen son turnuvası olacak. Sakatlıklarla boğuşan ve Everton'da forma şansı bulamayan Cenk Tosun... Halil Dervişoğlu, Kenan Karaman ve Serdar Dursun gibi henüz istenileni veremeyen isimler Alman hocayı yeni golcü arayışına itti.

BELÇİKA LİGİ'NİN SALLIYOR

Yaklaşık 50 yıllık aradan sonra Belçika'da birinci lige çıkmayı başaran ve liderlik koltuğuna oturan Union Saint-Gilloise'nin Türk golcüsü Deniz Undav, Stefan Kuntz'un radarına girdi.

1996 Almanya doğumlu fakat Şanlıurfa kökenli olan Deniz Undav için Belçika'ya giden ve A Milli Takım için ikna görüşmeleri yapan Kuntz, genç golcüden olumlu bir geri dönüş aldı.

İŞLEMLER BAŞLATILIYOR

Alman milli takımındaki kalabalık kadro içinde yer bulmakta güçlük çekeceğini düşünen ve milli arenada sahne almak isteyen 25 yaşındaki golcü, ana vatanı olan Türk milli takımında forma giymek için gerekli işlemlerin başlatılması yönünde menajeriyle irtibata geçti.

Belçika liginde 27. hafta sonunda 60 puanla lider olan Union Saint-Gilloise'de 20 gole ulaşan Deniz Undav, takımının liderliği sırtlamasında büyük rol oynayan isimlerin başında geliyor.

PREMİER LİG'E TRANSFER OLDU

Öte yandan İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton, Türk futbolcu Deniz Undav'la 2026 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Oyuncu, sezon sonuna kadar Union St. Gilloise'de forma giymeye devam edecek.

Welcome to the club, Deniz. pic.twitter.com/r56R1T1uDP

— Brighton & Hove Albion (@OfficialBHAFC) January 31, 2022 KAYNAK : Haber7
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?