USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Spor Toto 1. Lig’in en değerli takımı hangisi? Gazişehir’de durum ne?

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden takımların piyasa değeri sıralamasına göre Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü 5,85 milyon Euro ile en değerli 5 takım içerisinde yer aldı.

Spor Toto 1. Lig’in en değerli takımı hangisi? Gazişehir’de durum ne?
07-09-2018 10:25
Google News
Transfermarkt verilerine göre, Spor toto 1. Lig’de mücadele eden takımlar içerisinde en değerlisi geçtiğimiz sezonu Süper Lig’de geçiren Osmanlıspor oldu. 8,93 milyon Euro’luk Osmanlıspor’u 8,68 milyon Euro ile Adana Demirspor takip etti. Bu iki takımın ardından ise yine geçtiğimiz sezonu Süper Lig’de geçiren 7,03 milyon Euro’luk Gençlerbirliği geldi. Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ise bu üç takımın ardından 4. sırada yer aldı. 

Spor toto 1. Lig’in piyasa değeri çerçevesinde en düşük takımları ise 1,75 milyon Euro ile Elazığspor oldu. Elazığspor’u 2,75 milyon Euro’luk kadro değeri bulunan Eskişehirspor izledi. 

Takımlar içerisindeki en değerli futbolcu ise Osmanlıspor’un Malili yıldız futbolcusu Cheick Diabaté oldu. 4 milyon Euro’luk bedeliyle dikkat çeken yıldız futbolcu Osmanlıspor’un diğer futbolcularıyla neredeyse aynı değerde bulunuyor. 

Gazişehir Gaziantep’in piyasa değeri en yüksek futbolcusu bu sezon Eskişehirspor’la anlaşan ancak yaşanan lisans sıkıntısı nedeniyle Gazişehir Gaziantep’le sözleşme imzalayan Kerim Avcı oldu. Transfermarkt verilerine göre Avcı’nın piyasa değeri 600 bin Euro. Avcı’yı büyük umutlarla Sv Ried takımından transfer edilen Seifeddin Chabbi ile Çaykur Rizespor’dan kırmızı siyahlı ekibe getirilen Oğulcan Çağlayan takip etti. Bu iki futbolcunun piyasa değeri 500 bin Euro olarak belirlendi. 

Gazişehir Gaziantep’in Brezilya’dan renklerine kattığı 22 yaşındaki Igor’un ise henüz piyasa değeri belirlenmiş görünmüyor. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?