USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sözeri: Taraftar desteği şart

Teknik Direktör Erkan Sözeri kendi sahalarında oynayacakları maçlarda mutlaka taraftar desteği beklediklerini ifade ederek, “İkinci yarıda 5 maçın 4’ünü içerde oynayacağız.

Sözeri: Taraftar desteği şart
17-01-2018 09:33
Google News
Gazişehir Gaziantep teknik direktörü Erkan Sözeri, ikinci yarıda 5 maçın 4’ünü kendi sahalarında oynayacaklarını belirterek, “Bu avantajı iyi kullanmalıyız.

 

Taraftarımızın da desteğiyle güzel sonuçlar almak istiyoruz” dedi.

 

Kırmızı siyahlılar pazartesi günü oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına sabah ve akşam saatlerinde yaptığı antrenmanlarla devam ediyor. Teknik direktör Erkan Sözeri oyuncularını uyararak sezonun ikinci yarısında daha dikkatli olmalarını istedi.

 

TARAFTAR DESTEĞİ ŞART

 

Teknik Direktör Erkan Sözeri kendi sahalarında oynayacakları maçlarda mutlaka taraftar desteği beklediklerini ifade ederek, “İkinci yarıda 5 maçın 4’ünü içerde oynayacağız. Bu büyük bir avantaj. Bu 4 maçtan alacağımız maksimum puanlar ilk 2 hedefine götürecek. Ama burada taraftarın payının da olması bizim için önemli. Gelsinler. Tabiki zaman zaman tepkiler olur, pas hataları olur, kötü oyun olur ama kötü mücadele etmez bizim takımımız. Taraftarlarımız güvensinler bu takıma. Şu anlayışı kaldıralım. Gazişehir’in çok parası var, para içinde yüzüyorlar felan gibisinden bu söylemler oyuncuları baskı altına almaktan başka birşey değil. Bizim oyuncularımız aldıkları parayı son kuruşuna kadar hak etmek için antrenmanlarda ve maçlarda her şeyi yapıyor ve yapmaya da devam edecektir” dedi.(TELGRAF)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?