USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Son dakika haberi - Volkan Demirel'in ilk transferi Fenerbahçe'den!

Fatih Karagümrük'ün başında teknik direktörlük kariyerine iyi bir giriş yapan Volkan Demirel, Ocak'ta ilk transferini Fenerbahçe'den yapıyor. Sarı-lacivertli kulübün kadroda düşünmediği deneyimli oyuncuyu 40 yaşındaki teknik adama tavsiye ettiği öğrenildi. Demirel'in sarı-lacivertli futbolcuyu kadrosunda görmek istediği iddia edildi.

Son dakika haberi - Volkan Demirel'in ilk transferi Fenerbahçe'den!
04-01-2022 12:44
04-01-2022 12:49
GAZİANTEP
Google News

KARİYERİNE İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTI 

Volkan Demirel teknik direktörlük kariyerine Fatih Karagümrük ile başladı. Farioli'den sonra direksiyona geçen 40 yaşındaki teknik adam, kırmızı-siyahlı takımda henüz mağlubiyet yüzü görmedi.

HENÜZ MAĞLUBİYETİ YOK 

Demirel'in yönetiminde ligde Göztepe'yi deplasmanda 1-0 yenen İstanbul ekibi, 9 kişi kaldığı maçta Fenerbahçe ile 1-1, Alanyaspor ile rakip sahada yine 1-1 berabere kaldı. Demirel'in talebeleri, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Bodrumspor'u 4-0 yenerek tur atladı.

SÜRPRİZ TRANSFER GELİŞMESİ 

Kırmızı-siyahlı takımda gözler transfere çevrilirken, sürpriz bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'de teknik heyetin kadroda düşünmediği deneyimli oyuncu Volkan Demirel'e önerildi.

MAX MEYER KİRALANIYOR 

Fenerbahçe'nin sezon başı transferlerinden olan Max Meyer, sarı-lacivertlilerde beklenen performansı sergileyemedi. 26 yaşındaki oyuncunun kiralanması gündeme geldi.

DEMİREL SICAK BAKIYOR 

Akşam'da yer alan habere göre, bu bağlamda başvurulan ilk ekip ise Fatih Karagümrük oldu. 40 yaşındaki teknik adamın Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı ve futbolcuyu kadrosunda görmek istediği öne sürüldü.

10 MAÇTA 1 GOLÜ VAR 

Alman oyuncu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 10 maçta boy gösterdi. 26 yaşındaki futbolcu UEFA Avrupa Ligi'nde Antwerp'le deplasmanda oynanan müsabakada ağları havalandırmıştı.

PİYASA DEĞERİ 1.2 MİLYON EURO 

Sarı-lacivertliler ile 1.5 yıl daha sözleşmesi bulunan Alman futbolcunun güncel piyasa değeri 1.2 milyon euro. Meyer; Schalke 04, Köln ve Crystal Palace gibi takımlarda forma giydi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?