USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Son Dakika... Deprem bölgesinde mucize kurtuluşlar: Muhammed bebek enkazdan kurtarıldı!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde çöken binanın enkazından sevindiren bir haber daha geldi. Depremin 44'ncü saatinde, enkaz altında bulunan 2 yaşındaki Muhammed bebek sağ olarak kurtarıldı.

Son Dakika... Deprem bölgesinde mucize kurtuluşlar: Muhammed bebek enkazdan kurtarıldı!
08-02-2023 00:58
Google News

Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş depremlerinde yüzlerce kurtarma ekibi ve binlerce gönüllü enkaz altından sevindirici haber verebilmek için çalışıyor. İstanbul İtfaiyesi'ne bağlı Kartal Grup Amirliği Ekipleri Hatay Defne Mahallesi’ndeki enkazda 2 yaşında Muhammed bebeği 44 saat sonra kurtardılar. Enkaz altında susayan bebeğe şişenin kapağıyla su verdiler. Enkazdan çıkartılan bebek sağlık ekiplerine teslim edildi.

ENKAZDAN BABA VE 4 YAŞINDAKİ OĞLU KURTARILDI

Sivas Belediyesinden alınan bilgiye göre, Malatya'da kurtarma çalışmalarına katılan itfaiye ekipleri, merkez Yeşilyurt ilçesinde yıkılan Kasapoğlu Apartmanı'nın enkazından ses duydu. Sesin geldiği alana yoğunlaşan ekipler, enkazda kalan Mehmet Tekeş ve oğlu Miran Tekeş ile iletişim kurdu. İtfaiye ekipleri, uzun süren çalışmanın ardından baba ile 4 yaşındaki oğlunu enkazdan sağ çıkarmayı başardı.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?