USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şoke eden görüntü! Bakan’ın eşi paylaştı

Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, sosyal medya hesabında paylaştığı bir görüntü ile firmaların tüketici sağlığını ne derece tehdit ettiklerini gözler önüne serdi.

Şoke eden görüntü!  Bakan’ın eşi paylaştı
17-05-2021 15:42
Google News
SON KULLANMA TARİHİNE 1 YIL VARDI
 
Ersoy, marketten aldığı ve çocuğuna içirdiği elma suyunun tadındaki bozukluğu fark edince; kutuyu kesip, içine baktı. Karşılaştığı görüntünün ardından paylaşım yapan Ersoy, üzerinde son kullanma tarihine bir yıl olduğu yazan ürünle ilgili "Aklım almıyor, korkunç bir görüntü." ifadelerine yer verdi.



YAŞANAN OLAY İLK DEĞİL

Ersoy’un sosyal medya paylaşımının ilk olmadığı anlaşıldı. Daha önce de birçok tüketicinin benzer durumla karşılaşarak, sosyal medya üzerinden paylaşımlarda ve şikâyetlerde bulunduğu ortaya çıktı. Farklı paylaşımlarda kutuların içerisinden çıkan mide bulandıran görüntüler arasındaki benzerlik dikkat çekti.

FİRMA KENDİNİ BÖYLE SAVUNDU

Ersoy’un paylaşımı sonrası sosyal medya üzerinden Ersoy’a bir cevap veren firma, taşıma ve depolama koşularında nadir de olsa gerçekleşebilen paket hasar görmesi ve hava alması sonucu gıdalarda olan bozulma olabileceğini ifade etti.

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?