USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şirehan, düğünlerin gözde mekanı oldu

Türkiye’nin en büyük kervansaray oteli olan Şirehan Otel, Gaziantep’te yeni evlenen çiftlerin gözde mekanı haline geldi.

Şirehan, düğünlerin gözde mekanı oldu
06-09-2016 16:18
Google News
Osmanlı döneminin en güzel kervansaraylarından biri olan Şirehan, buram buram tarih ve kültür kokan yapısı, konforu ve lezzetli yemekleri ile evlenecek çiftlerden de büyük ilgi görüyor. Evlenecek çiftler, hayatlarının en mutlu günü için Şirehan’ın özellikle avlusunu tercih ediyor. Taş işçiliğinin en güzel örneklerine sahip olan Şirehan’ın otantik avlusu, huzuru, konforu ve güler yüzlü hizmeti ile 5 yıldızlı düğünlere ev sahipliği yapıyor.

UNUTULMAZ DÜĞÜNLER

Şirehan Group Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Kavas, tarihi dokusu ve yöresel mutfağıyla ülke turizme önemli katkı sağladığını belirttiği Şirehan’ın, kongre ve düğün gibi büyük organizasyonlara da başarı ile ev sahipliği yaptığını söyledi. Eyyüp Kavas, “Otelimizde her türlü talebi karşılayacak farklı büyüklükte salonlarımız vardır. Bunun yanında yaz aylarında avlumuz başta düğünler olmak üzere yemekli organizasyonlar için ideal bir mekandır. Otelimizin avlusunda, müzeyi andıran tarihi bir mekanda, açık havada yapılan düğünler çok keyifli geçmekte, misafirlerin memnuniyeti üst düzeye çıkmaktadır. Diğer taraftan balayı çiftlerine özel olarak hazırlanan Hürrem Sultan Odası ile kendini ödüllendirmek isteyen çiftlerin daha çok tercih ettiği Padişah Odası da büyük ilgi görmektedir. Düğünler insan hayatında önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle otelimizde gerçekleşen düğünlerin unutulmaz olması için her türlü ayrıntı düşünülmektedir" dedi.

’"

Şirehan Group’un, Şirehan Otel, Yemişhan Restaurant ve Tarihi Menengiç Kahvesi ile turizm sektöründe hizmet verdiğine de dikkat çeken Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Kavas, “Gerek gastronomi, gerekse de kültür turizmi açısından Gaziantep büyük bir potansiyele sahip. Bu zenginliklerimizi dünyaya iyi anlatır ve tanınmasını sağlarsak ülke ekonomisine önemli katkıda bulunmuş oluruz. Şirehan Group olarak bu bilinçle hareket ediyoruz. Özellikle gastronomi alanındaki avantajlarımızın farkındayız. Gaziantep, dünyanın en zengin mutfaklarından biri. Bu avantajımızı çok iyi kullanırsak ülkemiz turizminin gelişmesine büyük katkı sağlamış oluruz” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?