USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

ŞİRAN’a Tekvando Şampiyonlarından Ziyaret

Tekvando Şampiyonları Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne gelerek İl Müdürü Ömer Faruk ŞİRAN’ı ziyarette bulundular.

ŞİRAN’a Tekvando Şampiyonlarından Ziyaret
24-02-2015 18:44
Google News
Şampiyonlardan 2’si Avrupa diğeri ise Uluslararası şampiyonu olmuştur. 7-8 Şubat 2015 tarihinde Antalya Belek İlçesinde ilk defa düzenlenen Minikler Avrupa Şampiyonu Sudenaz TURAN 36.kg Birinci Olmuştur, 10-11 Şubat’ta yapılan Avrupa Kulüpler şampiyonasında Gizem Nur ALBAYRAM 68.kg üçüncü olarak Avrupa Şampiyonu olmuşlardır. 13-15 Şubat tarihinde ise Uluslararası Açık Tekvando turnuvası Edanur ASLAN 52.kg Üçüncülük ödüllerini alarak Şampiyonlar Gaziantep’e elleri boş dönmediler.

 

                Antrenör hocaları Muhammed OĞUZCAN, Cuma TABUR ve Tekvando il temsilcisi Veysel DÖŞÜÇUKUR Öğrencilerini yalnız bırakmayarak Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve spor İl müdürlüğüne gelerek ziyarette bulunup başarılarını anlattılar Şiran Şampiyon olan çocuklara “ Tekvando branşı büyük bir potansiyele sahip branştır, başarının sırrı iyi bir eğitimden geçer sadece Tekvando da değil sizleri en iyi üniversitelerde görmek bizleri daha mutlu edecektir.” Sözlerine devam ederken şampiyonlara saat ve tişört hediye ederek uğurladı.   
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?