USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Şimdi Gaziantep’e Gelme Zamanı

Erkekler ve Kadınlar Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası’nın, 6-12 Aralık 2016 tarihleri arasında Gaziantep’te yapılacağını açıklayan Türkiye Hokey Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi ve Gaziantep Polisgücü Başkanı Mehmet Kaplan, şampiyonanın Gaziantep için önemli bir sinerji oluşturacağını söyledi.

Şimdi Gaziantep’e Gelme Zamanı
25-11-2016 11:31
Google News
Türkiye Hokey Federasyonu Başkanlığı’nın 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve 06/12 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılacak olan U21 (21 yaş altı) Erkekler ve Kadınlar Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası, başta Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi ve Gaziantep Polisgücü Başkanı Mehmet Kaplan olmak üzere, Gaziantep’li diğer Federasyon Yöneticilerinin gayretleri ile Gaziantep’te yapılacak.

KARAKAN VE YÜKSEL ONAYLADI Federasyon Başkanı Sadık Karakan ve Başkan Vekili Bayram Yüksel’in kendilerini kırmayarak, organizasyonu Gaziantep’e verdiğini ifade eden Gaziantep Polisgücü Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan, Türkiye’nin bir çok ilinden kulüp yöneticisi, antrenör, sporcu ve hakemlerin ilimize geleceğini, organizasyonun yaklaşık bir hafta devam edeceğini ve tahmini 500 kişinin katılmasının beklendiğini ifade etti.

ŞİMDİ GAZİANTEP’E GELME ZAMANI

Hokeyde Gaziantep’e gelme zamanı diyen Mehmet Kaplan, ’İlimize gelecek heyetleri en iyi şekilde ağırlayarak ve ilimiz tanıtımına da katkı sağlayacağız’ dedi. Gaziantep’in son zamanlarda sıkıntılı günler geçirdiğini ama sıkıntıların bittiğini söyleyen Başkan Kaplan, ’İlimiz böyle güzel organizasyonlar ile anılmalıdır’ dedi.

KAPLAN TEŞEKKÜR ETTİ Bu organizasyonda Milli Takım seçmeleri de yapılacağından dolayı oldukça önem arzettiğini belirten Kaplan, Böylesi önemli bir organizasyonu Gaziantep’e veren ve tekliflerini geri çevirmeyen Federasyon Başkanı Sadık Karakan’a ve Organizasyona ev sahipliği yapacak olan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne hasseten teşekkür ettiklerini söyledi.

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?