USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sevdamız Gaziantep Ülkümüz Türkiye

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Muhittin Bay, adaylık başvurusunu yapar yapmaz teşkilat ziyaretlerine ağırlık verdi. Bay, Ak Parti Nizip İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, hizmet yolunda desteklerini istedi.

Sevdamız Gaziantep Ülkümüz Türkiye
01-05-2018 20:53
Google News
Bay, “Sevdamız Gaziantep, ülkümüz Türkiye. İlkemiz halka hizmet hakka hizmet” dedi.

 

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Muhittin Bay, seçim kampanyasıyla dikkat çekiyor. Ak Parti’den aday adaylık başvurusunu yapar yapmaz parti teşkilat ziyaretlerine başladı. Bay’ın son ziyaret durağı oldu. Ak Parti Nizip teşkilatından desteklerini istedi.

NEDEN ADAY OLDUM?

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Muhittin Bay, neden Ak Parti ve neden aday adayı olduğu konusundan çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2002 Yılında IMF’nin kapısında yatan bir Türkiye olduğunu hatırlatan Bay, sözlerini şöyle sürdürdü: “ O Türkiye’den bugün IMF’ye borç veren Türkiye’ye geldik. Vesayet devri kapandı. İnançlı gençlerimiz, kızlarımız sırf inançlarından dolayı eğitimlerini tamamlayamıyordu. Başörtüsü yüzünden okuyamayan kızlarımız vardı. Bugün böyle bir sorun kalmadı. Gençlere güvenen, gençlere değer veren tek Ak Parti’dir. Popülist politikalar ve gündelik politikalar devri sona erdi. Şimdi 2023- 2053-2071 hedefleri olan bir Türkiye var. 2023 Yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olmayı hedefleyen Türkiye var. “

Bay, terörler mücadelede geçen süreçleri unutmadıklarını belirterek, “ Bu ülke 35 yıldır terör belasıyla binlerce insanını kaybetti. 90’lı yıllarda teröristlere kullandığımız silahlar yüzünden dış ülkeler, benim silahımı kullanamazsın ültimatomları verdi. Bugün kendi silahı üreten, insansız ve silahlı hava araçları üreten, kendi tankı, kendi tüfeğini ve  kendi helikopterini üreten bir Türkiye var. Fırat Kalkan ve son Zeytin Dalı operasyonu tüm dünya Türkiye’nin bu gücü gördü” dedi.

15 TEMMUZ MİLATTIR

Muhittin Bay, büyüyen ve gelişen Türkiye’den rahatsız olanların 15 Temmuz ile Türkiye’yi bölmeye çalıştıklarını kaydetti.

Bay, sözlerini şöyle sürdürdü: “Dünyada darbe kalkışmasına duran bir başka millet yoktur. Bu millet gökte bombalar yaparken gözünü korkmadan tanklara göğsünü siper etti. Bu milleti ayağa kaldıran bir liderimiz, bir başkomutanımız vardı. Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır… Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır diyen Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın bir sözüyle milyonlar meydanlara indi. Başaramadılar. Bölemediler. Hainler güneşi göremediler. 250 Şehit verdik ama hainlere teslim olmadık. Kurtuluş Savaşı nasıl bir milat ise 15 Temmuz, bu milletin yeni miladıdır.”

15 TEMMUZDA TÜM GÜCÜMÜZLE DURDUK

Muhittin Bay, bölgenin en büyük özel güvenlik şirketi olduklarının altını çizerek, 15 Temmuzda atüm aile ve tüm şirket olarak Reis’in sözüyle tereddüt etmeden harekete geçtiklerini söyledi.

Bay, “ O gece güvenlik elemanlarımız meydana indi. Tüm araçlarımız valilik ve belediye gibi hassas bölgelerde barikat kurduk. Muhtemel kalkışmalara karşı ailemiz ve şirketimiz Reisimizin yanında dimdik durduk. Allah bir daha bu millete 15 Temmuzlar gibi hain geceler yaşatmasın” diye konuştu.

NEDEN GAZİANTEP

Bay, Karakeçili aşiretinin Alibayramoğlu ailesinin bir ferdi olarak Gaziantep’in memleketleri olduklarını kaydetti.

Bay, “Bir büyüğümüzün dediği gibi, Dünyada Türkiye, Türkiye’de Gaziantep. Sevdamız Gaziantep, ülkümüz Türkiye diyerek yola çıktık. Halka hizmeti hakka hizmet bildik. Bizi biz yapan bu topraklar. Bu topraklara borcumuzu ödemek için aday adayı oldum” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?