USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

SERİ DEVAM ETSİN

Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Süper Lig’de üst üste aldığı dört maçlık seri galibiyetlerle puan cetvelinde zirve inadını devam ettirdi.

SERİ DEVAM ETSİN
01-12-2017 15:14
Google News
Sezona kötü başlayıp daha sonra dört maçlık galibiyet serisi yakalayarak 9 puanla 3. Sırada yer alan Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Antalya maçının hazırlıklarını devam ettiriyor.

 

Deplasmanda Pazar günü saat 16:30 Turgut Özal Spor Salonunda oynayacakları karşılaşmadan galibiyet beklediklerini ifade eden Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Muharrem Karakafa, “Balıkesir, Ankara TSK, İzmir BŞB ve Bağcılar Bld. Maçlarını kazanarak ligde iyi bir çıkış yaptık. Puan cetvelinde üçüncü sıradayız. Sezonun ilk maçını kazanmış olsaydık, beklide şimdi Engelli Yıldızlar takımıyla birlikte zirvenin ortağı olacaktık. Süper Lig oldukça zor ve çetin bir lig. Burada tutunmak kolay değil. Bu zor ligde kalıcı olmanın yanı sıra hedeflerimizi de gerçekleştirmek istiyoruz. Bu sezon hedefimiz sezan sonunda şampiyonluk için play-off lara kalmak, ardından katılacağımız Avrupa Kupası ön eleme maçlarında başarılı olmak. Süper Lig’de bu hafta deplasmanda Antalya takımıyla oynuyoruz. Hedefimize giden yolda bir kazaya kurban gitmek istemiyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Lige verilen arayı iyi değerlendirdik. Deplasmanda iyi mücadele ederek galip gelmek istiyoruz. Takımıma güveniyorum” şeklinde konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?