USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SERGİDE SOSYAL MEDYA BAĞIMLILIĞININ BETİMLENDİĞİ RESİM İLGİ GÖRDÜ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu, öğrencileri tarafından açılan sergi sanatseverlerle buluştu. Sergide sosyal medya bağımlılığının betimlendiği resim, büyük ilgi gördü

SERGİDE SOSYAL MEDYA BAĞIMLILIĞININ BETİMLENDİĞİ RESİM İLGİ GÖRDÜ
07-05-2016 10:54
Google News
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencileri Ada Asal ve Simber Dila Atay pop art tarzındaki resimleriyle okul fuayesinde sergi açtı. Yaklaşık bir yıldır Popüler Sanat sergisine hazırlanan minik ressamlar 50’ye yakın eserle sanatseverlerin karşısına çıktı. Farklı toplumsal çarpıklıkları eserlerine konu alan miniklerin çalışmaları ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor. Özellikle iki küçük ressamın eserlerinden lirik bir duyarlılıkla eleştirdiği, günümüz sosyal medya bağımlılığı ve bu sürecin oluştuğu makineleşmiş hazırcı insan modelinin betimlendiği resim, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. 
GKV Özel Ortaokulu öğrencileri Ada ASAL ve Simber Dila Atay en büyük hayallerinin ulusal bir sergi açmak olduğunu ifade etti. Minik ressamların resim sergisinin 20 Mayıs’a kadar GKV Özel Okullarında ziyaretçiler açık olacağı da sözlerine ekledi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?