USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sergen Yalçın: 'Oyuncularımız, kimsenin eksikliğini hissettirmiyor'

Sivasspor galibiyetiyle puanını 28 yapan ve ligde 2. sıraya yükselen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın maçın ardından konuştu. Kadrodaki oyuncuların kimsenin eksikliğini hissettirmediğini söyleyen Yalçın, şampiyonlukla ilgili soruya da, “Şu anda bunu konuşmak için e

Sergen Yalçın: 'Oyuncularımız, kimsenin eksikliğini hissettirmiyor'
29-12-2020 01:56
Google News
Süper Lig'in 15. haftasında Sivasspor'u konuk eden ve sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılarak 2020'yi 3 puanla kapatan Beşiktaş, ligde de ikinci sıraya yükselirken, Teknik Direktör Sergen Yalçın karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Kendileri adına iyi bir galibiyet olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Sergen Yalçın, “2020 yılını galibiyetle kapatmak güzel. Bugün doğru oyunu oynadık. Eksiklerimiz vardı. Ancak yerine oynayan oyuncularımız, bu eksiklikleri hissettirmedi.

Sezon başından beri hastalık, sakatlık derken baya bir oyuncuyu kullanamadık. Kadroda olanlar da oynadıkları zaman onları aratmıyor. Takımdan memnunum. Bireysel performanslardan da memnunuz. Yarışmacı kimliğini koruyan, sezon başındaki o zor süreci atlatan bir camia var. Özellikle bundan mutluyuz. Bundan sonra hafta içi maçları başlıyor. Orada bütün oyuncularımızı sağlıklı şekilde hazırlayıp, öyle çıkmak istiyoruz. Kazanılan maçtan, performanstan, skordan her şeyden memnunuz. Şimdi yoğun bir periyot başlıyor ve bu periyottan iyi şekilde çıkmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?